CSM Arcada i-a învins pe dinamoviști la ei acasă!

CSM Arcada i-a învins pe dinamoviști la ei acasă!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un meci pe care dorim să-l vedem repetat ca evoluție a echipei gălățene în cât mai multe etape: Dinamo București - CSM Arcada Galați 1-3 (21-25, 25-20, 15-25, 10-25). Campionii au făcut o adevărată demonstrație, în special în actele 3 și 4, decisive în obținerea unei splendide victorii. Apriori exista o serie de temeri, precum că Dinamo avea un ascendent moral față de gălățeni, ca urmare a ultimelor rezultate directe, dar o dată cu desfășurarea jocului totul s-a lămurit. Gălățenii au demonstrat o maturitate desăvârșită în joc, ceea ce i-a demobilizat total pe bucureșteni. Ultimul set, câștigat la 10, a fost un adevărat tur de forță, o asemenea diferență pe terenul unei contracandidate la șefie fiind năucitoare. Superioritatea băieților noștri vine să ofere speranța unei evoluții deosebite și în jocul de miercuri, din CEV Cup, cu cehii de la LIV Praga.

"Sextetul" de start din succesul răsunător cu Dinamo: Raici, Talpă, Rangel, Bala, Sestan, Bissette - Kantor (libero). În setul al doilea, au mai fost introduși Sobirov (noua achiziție din campionatul Uzbekistanului), Toro și Cristudor.

* Fetele de la CSU Hygienium și-au trecut în cont al treilea succes, 3-0 (25-15, 25-13, 25-23), în fața constănțencelor de la Academia de Volei. Un meci controlat de gălățence, în care au fost folosite și jucătoare de pe bancă. Echipa aliniată: Anamaria Berdilă, Sorina Răileanu, Maria Vilău, Alexandra Iordache, Carolina Radu, Camelia Vasile - Minca Cristea (libero). Au mai fost folosite: Crina Arbunea, Andreea Stănescu, Ioana Ștefu şi Cristina Popoiu.

Citit 958 ori Ultima modificare Duminică, 07 Noiembrie 2021 22:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.