Gălățeni cooptaţi în loturile naționale

Gălățeni cooptaţi în loturile naționale
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cu toate că echipa de handbal senioare a Clubului Sportiv Municipal Galați evoluează în cel de-al doilea eșalon, mai mulţi membri ai grupării de la malul Dunării le-au atras atenția oficialilor federaţiei. Astfel, Andreea Prescură a fost convocată la lotul național de tineret al României, fiind certificat astfel faptul că miza pe jucătoare tinere din acest sezon a clubului gălățean este una câștigătoare. Prescură va face parte din lotul de tineret în cadrul acțiunii în care naționala pregătită de Horațiu Pașca va susține patru partide de verificare, câte două cu reprezentativele similare ale Spaniei și Germaniei, în perioada 26 noiembrie - 4 decembrie, perioadă în care competițiile intercluburi vor fi întrerupte.

Tot la naționala de tineret a României a fost cooptat și Răzvan Petrescu, maseurul echipei de handbal de la CSM Galați. Răzvan a intrat în lumea handbalului la CSU Danubius, apoi a trecut la CSM Galați odată cu echipa, în 2018, iar până atunci a profesat în fotbal, la cluburile Oțelul și Delta Tulcea.

De altfel, la un alt lot național, cel de junioare, selecționer este Valeriu Costea, de asemenea antrenor la CSM Galați.

Citit 1058 ori Ultima modificare Marți, 16 Noiembrie 2021 23:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.