Arcada și CSU au câștigat foarte clar

Arcada și CSU au câștigat foarte clar
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

CSM Arcada a trecut cu brio peste un nou hop în primul eșalon. Sâmbătă, echipa antrenată de profesorul Sergiu Stancu a câștigat la VM Zalău, cu scorul de 3-1, bifând a doua victorie în deplasare, după 3-1 la Dinamo, în fața unor pretendenți la șefia clasamentului.

Gălățenii au început excelent și și-au adjudecat primele două seturi la diferențe apreciabile de puncte. În actul al treilea s-a mers cap la cap, sălăjenii impunându-se în prelungiri. Categoric a fost adjudecat şi setul al patrulea, jucătorii Arcadei evoluând în stilul marilor campioni (25-13). Rezultat final: 3-1 (25-17, 25-17, 24-26, 25-13) pentru CSM Arcada.

“O victorie foarte importantă pe un teren unde se câștigă foarte greu, sălăjenii fiind vicecampionii ediției trecute. Succesul vine după calificarea din CEV Cup, ceea ce denotă o continuitate în rezultate și o stare bună în cadrul echipei. Pot spune că am avut o evoluție solidă, concretizată printr-un succes foarte clar“, a fost declarația tehnicianului gălățean, Sergiu Stancu.

S-a jucat în formula: Raici, Talpă, Bissette, Sestan, Bala, Rangel - Kantor (libero), Au mai intrat Toro şi Teleleu.

* Și echipa feminină a Galațiului, CSU Hygienium, are un parcurs foarte bun în eșalonul al doilea. A susținut cinci meciuri, toate încheiate cu victorii, pierzând un singur set. În ultimul meci, cel de sâmbătă, elevele antrenoarelor Adriana Dudnic și Ileana Berdilă au învins tânăra echipă a CTF "Mihai I" Bucureşti, cu scorul de 3-0 (25-14, 25-17, 25-12). CSU a început cu sextetul standard: Anamaria Berdilă, Andreea Stănescu, Carolina Radu, Sorina Răileanu, Alexandra Iordache, Maria Vilău - Minca Cristea (libero). Au mai jucat: Ioana Ștefu, Camelia Vasile și Crina Arbunea. Urmează un meci dificil, pe teren propriu, cu Argeș Pitești, echipă cu care CSU împarte postura de lider, cu câte 15 puncte.

Citit 879 ori Ultima modificare Luni, 22 Noiembrie 2021 00:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.