Oțelul se gândește deja la transferurile din iarnă

Oțelul se gândește deja la transferurile din iarnă
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Dorinel Munteanu a anunțat la finalul meciului cu Viitorul Ianca, scor 1-1, că va renunța la o parte dintre jucătorii de care nu este mulțumit, urmând să fie aduși alții, pe posturile deficitare.

Egalul de la Ianca a făcut ca Oțelul să cedeze șefia Seriei a II-a în fața următorilor adversari, cei de la CSM Focșani. Nemulțumit în mai multe rânduri de atitudinea unor jucători din echipa sa, managerul tehnic Dorinel Munteanu a amenințat că la capătul meciurilor din acest an calendaristic va umbla serios la lotul de jucători.

"Nu avem nicio scuză, eu sunt principalul responsabil, deși le-am atras atenția băieților cu privire la acest meci. Acest egal e ca și o înfrângere. În același timp, a fost un prilej bun pentru a putea vedea pe cine mă voi putea baza din iarnă. Am crezut că am jucători care pun suflet, care pot face ceea ce le cer, dar m-am înșelat în privința unora. Le cer scuze fanilor pentru acest rezultat, pentru că știu că se așteptau la o victorie în acest meci. Nu este permis să primim un astfel de gol pentru o echipă care își dorește să promoveze. Voi face în așa fel încât să aduc jucători care să facă față presiunii. Vom fi în play-off și voi aduce jucători care să poată juca la acest nivel", a spus Munteanu, la finalul jocului cu Ianca.

Unul dintre posturile vizate pentru a fi întărit din iarnă este acela de portar, acolo unde gruparea roș-alb-albastră are numai juniori în lot.

Până la intrarea în vacanța de iarnă, oțelarii mai au de jucat două partide, ambele pe teren propriu: cu CSM Focșani și cu Dinamo Bacău. Momentan, Oțelul se află pe locul al doilea în clasament, cu 31 de puncte, unul mai puțin față de următoarea adversară din campionat. Pozițiile de play-off sunt completate de CSM Rm. Sărat și Metalul Buzău.

Se ascute lupta și în Seria I

La capătul meciurilor de play-off, primele două echipe din seria Oțelului se vor cupla la baraj cu cele din Seria I, acolo unde se dă în continuare o luptă aprinsă pentru clasarea între primele patru. Iată rezultatele etapei anterioare: Dante Botoșani - Ceahlăul 0-0, Foresta Suceava - Sporting Vaslui 2-1, Hușana Huși - CSM Bacău 3-0, Șomuz Fălticeni - Bucovina Rădăuți 0-5 și Știința Miroslava - CSM Pașcani 2-1. Clasamentul la zi arată astfel: 1. Dante 30 puncte, 2. Foresta 26 p, 3. Bucovina 19 p, 4. Ceahlăul 19 p, 5.Știința 19 p, 6. Șomuz 19 p, 7. Hușana 18 p, 8. SJ Vaslui 13 p, 9. CSM Bacău 12 p, 10. CSM Pașcani 2 p.

Citit 3313 ori Ultima modificare Marți, 23 Noiembrie 2021 14:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.