Sezon regulat încheiat cu brio

Sezon regulat încheiat cu brio
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa gălățeană de futsal United a reușit să termine cu bine prima parte a sezonului competițional din Liga I. După o perioadă de criză de rezultate, pe final de campionat au revenit și victoriile în contul trupei pregătite de Florin Ignat.

Ultima ispravă a fost revanșa în fața celor de la FK Odorehiu Secuiesc, contracandidată în lupta la vârf. United s-a impus clar, scor 6-1, în meciul disputat, duminică după-amiază, la Sala Sporturilor "Dunărea". Pentru gălățeni au marcat: Tacot (min. 14 și 24), Crișan (min. 15), Araujo (min. 18 și 19) și Coquinho (min. 24). Oaspeții au punctat prin Kerestely (min. 17).

Astfel, la finele sezonului regulat de futsal, clasamentul se prezintă astfel: 1. Autobergamo Deva 32 puncte, 2. United Galați 25 p, 3. FK Odorheiu Secuiesc 24 p, 4. Timișoara 21 p, 5. Luceafărul Buzău 9 p, 6. Sportul Ciorăști 9 p, 7. "U" Cluj-Napoca 3 puncte.

Ca urmare a acestor rezultate, primele patru clasate, Autobergamo Deva, United Galați, FK Odorheiu Secuiesc și CFR Timișoara, vor juca în play-off, fiecare cu fiecare. La capătul acestei faze, primele două clasate se vor întâlni în finala campionatului, în sistem cel mai bun din cinci meciuri.

Citit 896 ori Ultima modificare Marți, 14 Decembrie 2021 01:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.