Oţelul normal couture

Oţelul normal couture
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sălăgeanu şi Cârjă şi-au schimbat maşinile la începutul sezonului 2010-2011, Paraschiv a rămas fidel frizurii cu care defilează de juma’ de an, iar Râpă, vedeta creată de presă, a rămas la fel de modest: a venit la reunirea lotului cu geanta în spate! *

Gesturi perfect calculate

Reîntâlnirea după vacanţa de vară le prilejuieşte fotbaliştilor ocazia de a-şi surprinde colegii cu câte ceva nou. La Oţelul nu s-a putut vorbi niciodată de extravaganţă, dar orişicât, vorba românului rămas în pană de cuvinte.

Joi seară seară, la primul antrenament pe sezonul 2010-2011, roş-alb-albaştrii lui Dorinel Munteanu s-au comportat ca manechinele pe cat-walk de la coborârea din maşinile personale până la vestiar.

Cu camerele de luat vederi îndreptate spre ei, jucătorii care au încheiat stagiunea precedentă pe poziţia a opta a clasamentului şi-au calculat perfect gesturile, fără să lase ceva la voia hazardului.

Unii au vorbit despre concediu şi au enumerat planurile pe noul an, alţii au preferat doar să salute şi să treacă mai departe.

Rebelul Viglianti

Cornel Râpă, vedeta creată de mass-media după ce a devenit ţinta unui transfer la un club mai pretenţios, a rămas la fel de modest: look obişnuit pentru 20 de ani ai săi, un tricou casual şi geanta în spate (n.r. – încă n-are maşină!).

Nici Sergiu Costin, noul căpitan al echipei, n-a frapat, el demonstrând în continuare că rămâne tipul serios, care nu iese în evidenţă, dar fără de care momentan nu se poate în defensivă.

Adrian Sălăgeanu? Maşină nouă, un Volkswagen Passat, şi o ţinută mai puţin obişnuită pentru el: ochelari de soare de inspector de poliţie, cămaşă şi pantalon de ocazie. Elegant!

Argentinianul Alejandro Viglianti s-a prezentat, ca de obicei, rebel: cu pletele-n vânt (bine, masele de aer au cam dispărut în aceste zile!) şi echipat lejer, albul fiind nuanţa predominantă.  

Sârghi va purta cască!

„Obişnuiţi”, destui: Liviu Antal, Răzvan Ochiroşii şi Ionuţ Neagu, iar Gabriel Paraschiv, cu o tunsoare impecabilă şi un tricou violet (e-n trend, nu-i aşa?), i-a obligat pe ziarişti să-l „fugărească” până la gura spre vestiare.

Cristian Sârghi, fotbalistul care a cochetat cu modelingul, a fost şi cel mai tranşant: „După ce am suferit acea problemă la cap (n.r. – în partida cu FC Vaslui), n-am mai avut voie să fac mişcare şi m-am îngrăşat. Medicii mi-au recomandat de acum încolo să port la meciuri cască de protecţie”.  

Şi a mai spus ceva fundaşul central în vârstă de 23 de ani: „Am citit doar în ziare despre oferte, dar la Dinamo nu vreau să mă duc! Mai am de jucat aici”.  

Noutate se poate numi şi maşina lui Marian Cârjă, care a coborât dintr-un Audi, iar Laurenţiu Iorga, posesor de maşină-sport, a venit cu taxiul la reunire.  

Comentariu foto: Doamnelor şi domnilor, nu-i vreun detectiv particular, ci fundaşul stânga al lui Dorinel Munteanu, Adriaaan Sălăgeanu!

Citit 1530 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.