Excelent debut pentru campionii de la CSM Arcada

Excelent debut pentru campionii de la CSM Arcada
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

S-a încheiat vacanța competițională dintre turul și returul campionatului de volei masculin, iar echipele sunt deja pregătite pentru a doua parte a competiției. Ca un preambul la principala competiție națională, Divizia A1, jucătorii echipei CSM Arcada Galaţi au susținut, duminică, meciul tur din sferturile "Cupei României". Parteneră le-a fost Dinamo București, una dintre echipele de top ale voleiului masculin.

Întâlnirea a prilejuit echipei noastre un debut lansat în acest an, încheindu-se cu un succes excelent, scor 3-1. Deși a fost găzduit de sala "Dinamo", jocul a fost dominat de campionii de la Arcada. Meciul a început în nota de dominare a gălățenilor și s-a încheiat la fel. Succesul a fost cât se poate de clar, 25-18, 25-18, 18-25, 25-19 pentru gălățeni, care au demonstrat încă o dată că în acest sezon practică voleiul cel mai eficient.

Victoria de duminică seară constituie și o revanșă față de rezultatele directe din sezonul trecut, 0-3 în semifinalele Cupei și 2-3 în Supercupă, dar și o confirmare că acel 3-1 din turul campionatului n-a fost deloc o întâmplare. Totodată, victoria arată potențialul deosebit al gălățenilor înaintea unor examene foarte importante pe toate planurile, campionat, "Cupa României" și CEV Cup.

În meciul din Capitală s-a început în formula: Bala, Sestan, Talpă, Rață, Rangel, Sobirov - Kantor (libero). Au mai intrat: Raici, Bissette și Teleleu. Au arbitrat: Darius Meșca (Ploiești) și Bogdan Stoica (București).

În weekend se reiau și meciurile Diviziei A1, iar Arcada va juca tot în Capitală, în compania echipei Olimpia Titanii.

Citit 710 ori Ultima modificare Luni, 10 Ianuarie 2022 21:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.