Program de pregătire intens pentru Oțelul

Program de pregătire intens pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Reunit luni după-amiază, lotul grupării roș-alb-albastre își propune să efectueze două cantonamente până la startul meciurilor oficiale.

Oțelul a început anul 2022 cu mari ambiții, punându-se în continuare accent pe promovarea de la capătul sezonului. Pentru a îndeplini obiectivul este necesară o pregătire ca atare, astfel că Dorinel Munteanu, managerul tehnic al gălățenilor, a specificat că își dorește să aibă parte de două cantonamente. În primul stagiu de pregătire se va pune accent pe pregătirea fizică și este nevoie de un al doilea, pentru a disputa câteva partide amicale.

"După cum bine mă știți deja de la primul mandat, pun mare accent pe pregătirea fizică, în special cea de iarnă. Am nevoie de 45 de zile de pregătire până la reluarea jocurilor oficiale, astfel că avem timp suficient, cu ce zile libere le mai dau la băieți și cu ce mai pierdem pe drumuri, ca până pe 22 martie să fim pregătiți. Vom merge în cantonament la Vatra Dornei, acolo unde avem condiții bune, în perioada 17-29 ianuarie. Apoi, în februarie, ne propunem să mergem în Antalya, unde să stăm în jur de 11 zile, perioadă în care să disputăm patru meciuri amicale puternice", a spus Munteanu.

Vor mai veni jucători

La primul antrenament din 2022 au participat 26 de jucători, iar conform spuselor lui Dorinel Munteanu se mai așteaptă alte două noutăți, cu posibilitatea ca un alt jucător din lotul actual să părăsească echipa. Iată lotul prezent la reunire: Gabriel Ursu, Cosmin Dur-Bozoancă, Darius Paharnicu (portari), Ștefan Farcaș, Andrei Rus, Cristian Sîrghi, Alberto Țica, Costin Ghiocel, Francois Yabre, Gabriel Nedelea, Valentin Niculae, Laurențiu Hagiu, Cosmin Mereuță (fundași), Ionuț Neagu, Denis Cireș, Vasile Jardan, Marc Cireș, Mihai Adăscăliței, Dumitru Demian, Alin Nica, Juri Cisotti, Marius Savu (mijlocași), George Cîrjan, Vadim Crîcimar, Alejandro Râpan și Jack Serrant-Green (atacanți).

Pe lângă despărțirile de Uțiu, Dobre, Cojocaru și Vaștag, de la Oțelul au mai plecat juniorii Tănase și Angheluță, ambii revenind la juniorii CSM. "N-am fost mulțumit de ei, pentru că n-au făcut pasul pe care îl așteptam, dar îi voi monitoriza în continuare. Vom da șansa altor tineri să se alăture lotului nostru, copii născuți în 2004 și 2005, care se vor pregăti alături de noi. Mai aștept să aducem doi jucători, de unul sigur mai avem nevoie la mijloc, dar cred că vor mai fi două noutăți. Posibil, de asemenea, să mai și plece unul. Am un scouter, un director sportiv, cu care mă consult înainte să aducem un jucător. Dacă în vară am avut probleme să-i convingem pe jucători să vină la Galați, de această dată a fost mult mai ușor", a spus Munteanu.

Oțelul va efectua antrenamente în baza proprie până luni, 17 ianuarie, când este programată plecarea în cantonamentul din Vatra Dornei.

Citit 2061 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Ianuarie 2022 00:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.