O importantă victorie pentru clasament

O importantă victorie pentru clasament
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Disputată în devans, partida dintre echipele Olimpia Titanii și CSM Arcada Galaţi, din prima etapă a returului Dviziei A1 de volei masculin, s-a încheiat cu succesul echipei noastre la scorul de 3-0 (25-20, 25-23, 25-21). Este o victorie de trei puncte foarte necesară, în actuala conjunctură a clasamentului.

Jocul a fost disputat, cu unele momente de echilibru, bucureștenii dorind să țină permanent aproape de adversari, iar evoluția scorului arată acest lucru. Dacă seturile 1 și 3 s-au desfășurat conform așteptărilor, actul al doilea a fost foarte echilibrat. Iată evoluția scorului: 1-3, 6-5, 9-8, 9-11, 16-15, 20-19 și 23-25 la final. În ultimul set, campionii au sprintat spre victorie, au avut 19-10 pe tabelă, dar le-au permis gazdelor o apropiere de trei lungimi, 21-24.

Lotul nostru a suportat unele modificări, prin revenirea lui Tudor Paul Magdaș, accidentat acum patru luni în meciul de Supercupă. Beneficiind de o perioadă de recuperare reușită, acesta a intrat în teren la meciul de la Bucureşti.

În schimb, antrenorul Sergiu Stancu n-a putut beneficia de serviciile jucătorilor Bissette și Talpă, indisponibili pe moment. Iată lotul folosit: Bala, Sobirov, Sestan, Rață, Butnaru, Rangel - Kantor (libero). Au mai jucat: Raici, Magdaș, Toro, Teleleu și Darlaczi.

Pană la meciurile din optimile CEV Cup, din 18 și 20 ianuarie, întreaga atenție a grupării noastre va fi îndreptată spre această dublă deosebit de importantă, CSM Arcada - UV Frankfurt, care se va disputa la Galaţi.

Citit 893 ori Ultima modificare Vineri, 14 Ianuarie 2022 23:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.