O importantă victorie pentru clasament

O importantă victorie pentru clasament
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Disputată în devans, partida dintre echipele Olimpia Titanii și CSM Arcada Galaţi, din prima etapă a returului Dviziei A1 de volei masculin, s-a încheiat cu succesul echipei noastre la scorul de 3-0 (25-20, 25-23, 25-21). Este o victorie de trei puncte foarte necesară, în actuala conjunctură a clasamentului.
Jocul a fost disputat, cu unele momente de echilibru, bucureștenii dorind să țină permanent aproape de adversari, iar evoluția scorului arată acest lucru. Dacă seturile 1 și 3 s-au desfășurat conform așteptărilor, actul al doilea a fost foarte echilibrat. Iată evoluția scorului: 1-3, 6-5, 9-8, 9-11, 16-15, 20-19 și 23-25 la final. În ultimul set, campionii au sprintat spre victorie, au avut 19-10 pe tabelă, dar le-au permis gazdelor o apropiere de trei lungimi, 21-24.
Lotul nostru a suportat unele modificări, prin revenirea lui Tudor Paul Magdaș, accidentat acum patru luni în meciul de Supercupă. Beneficiind de o perioadă de recuperare reușită, acesta a intrat în teren la meciul de la Bucureşti.
În schimb, antrenorul Sergiu Stancu n-a putut beneficia de serviciile jucătorilor Bissette și Talpă, indisponibili pe moment. Iată lotul folosit: Bala, Sobirov, Sestan, Rață, Butnaru, Rangel - Kantor (libero). Au mai jucat: Raici, Magdaș, Toro, Teleleu și Darlaczi.
Pană la meciurile din optimile CEV Cup, din 18 și 20 ianuarie, întreaga atenție a grupării noastre va fi îndreptată spre această dublă deosebit de importantă, CSM Arcada - UV Frankfurt, care se va disputa la Galaţi.

Citit 381 ori Ultima modificare Vineri, 14 Ianuarie 2022 23:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro