CSM Galați, eșec pe final

CSM Galați, eșec pe final
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa de baschet seniori a Clubului Sportiv Municipal Galați a fost în prim-plan miercuri seară, când a disputat o primă etapă a returului din Liga Națională, în direct la DigiSport 2, pe terenul celor de la CSM Petrolul Ploiești. La capătul unui meci extrem de spectaculos, gazdele au avut câștig de cauză, scor 86-81. După ce au început meciul total neinspirat, cu 12-26 după primul sfert, gălățenii au revenit spectaculos în meci, 28-17 în al doilea parțial. Următoarele două sferturi, după pauza mare, au fost parcă trase la indigo cu primele: 11-30 în al treilea, respectiv, 30-13 în al patrulea.

Cel mai bun marcator pentru formația pregătită de Florin Nini a fost Ferguson-Masters, cu 16 puncte, urmat de Brewton (14). Pentru gălățeni au mai punctat: George Vlad (11), Sturanovici (11), Milon (9), Pesic (9), Galbreath (8), Ciotlăuș (3). Pentru CSM au mai jucat David Stan și Meir Azaria.

CSM Galați rămâne cu patru victorii obținute până acum, fiind la trei succese de locurile de play-off.

În următoarea etapă, gălățenii vor juca pe teren propriu, sâmbătă, cu Athletic Constanța. Partida este programată de la ora 19:00, la Sala Sporturilor "Dunărea".

Citit 949 ori Ultima modificare Joi, 20 Ianuarie 2022 23:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.