CSM Galați, din nou cu Athletic

CSM Galați, din nou cu Athletic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa gălățeană de baschet masculin seniori a Clubului Sportiv Municipal Galați are de jucat, de această dată în Liga Națională, cu Athletic Constanța. Cele două formații s-au întâlnit la finalul lunii trecute, în două ocazii (tur-retur), în sferturile Cupei României, atunci când câștig de cauză au avut gălățenii. După ce au pierdut la Constanța la o diferență de nouă puncte, gălățenii au reușit un retur de senzație, impunându-se la diferență mare de scor, 90-59!

"Echipa noastră a dovedit că e capabilă să facă meciuri bune și să obțină victorii importante, așa cum a fost și aceea din returul sferturilor de finală ale Cupei României. A fost un obiectiv extrem de important pentru noi să reușim atunci să întoarcem rezultatul, așa cum și pentru meciul de campionat ne mobilizăm ca să obținem victoria", a spus Florin Nini, antrenorul gălățenilor.

Doi jucători au acuzat ușoare accidentări în această săptămână, mai ales că s-a jucat la nivel intens în ultima perioadă, cu multe partide într-o perioadă destul de scurtă de timp.

Partida CSM Galați – Athletic Constanța se joacă astăzi, de la ora 19,00, la Sala Sporturilor ”Dunărea”. Accesul spectatorilor se face pe baza tichetului (cost: 5 lei) și în limitele impuse de normele sanitare în vigoare.

Citit 889 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022 01:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.