Un olandez pe lista Oţelului!

Un olandez pe lista Oţelului!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cu cine va ataca Dorinel Munteanu în campionatul următor? * Pe lângă Pena, Elek şi Borbely, un vârf originar din Olanda şi unul din Coasta de Fildeş vor fi testaţi pe timpul turneului de verificare din Germania *

„Borbely ne va fi de folos”

Marius Pena, Robert Elek şi Csaba Borbely. Iată-i pe cei trei atacanţi ai Oţelului cu care planurile de cupe europene trebuie să fie duse la bun sfârşit.

Primul a confirmat, cel de-al doilea revine din Liga a II-a şi, după câte se pare, s-a mai copt (acum are 21 de ani), iar ultimul rămâne să demonstreze că la 30 de ani nu mai are nevoie de adaptare sau de o încredere specială din partea antrenorului.

Directorul general al grupării roş-alb-albastre, Marius Stan, a dat greş cu jucătorii trecuţi de prima tinereţe, exemplele Adrian Anca şi Romeo Stancu fiind mai mult decât grăitoare.

„Sunt convins că Borbely - care este puternic ca un taur - ne va fi de folos”, parează şeful „oţelarilor”.  

„Îi aşteptăm în Germania”

Suporterii formaţiei dunărene, care aşteaptă de câteva campanii de transferuri unul sau doi atacanţi de valoare, au dreptul să viseze în această vară, tehnicianul Dorinel Munteanu urmând să testeze în cantonamentul din Germania alte două piese pentru compartimentul ofensiv.

„Este vorba despre un olandez, de 27 de ani, şi despre un ivorian, de 20 de ani. N-are rost să le spunem numele acum, mai întâi să-i vedem în cantonamentul nostru. Îi vom vedea la toate meciurile de pregătire din Germania şi sperăm ca măcar unul să confirme.”

„Este clar, ne aşteaptă un sezon foarte greu şi avem nevoie de soluţii cât mai bune pentru atac. Totodată, nu pot uita că am reuşit cu liniile de mijloc şi cu defensiva să marcăm destule goluri”, a declarat Marius Stan, aflat în stagiul din Poiana Braşov al echipei dunărene. 

Boşkovici, pas!

Negocierile pentru aducerea muntenegreanului Ivan Boşkovici (28 de ani, golgeterul ţării din care provine) sunt ca şi picate, pretenţiile atacantului ex-iugoslav rămânând la cote extrem de ridicate.

„Nu ne permitem să mai aducem jucători atât de scumpi, ca salariu. Trebuie să demonstreze că poate marca multe goluri şi în Liga I şi abia atunci să emită pretenţii. Asta este, îi dorim succes acolo unde este, dar cred că ne vom reorienta”, a comentat conducătorul clubului local de prim eşalon.

Explicaţie foto: Mingea în poarta adversă. Acesta este cel mai important obiectiv al Oţelului în următorul campionat. Altfel, cupele europene vor fi şi mai departe de Galaţi

Citit 1337 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.