A debutat "Cupa de Iarnă - Nicolae Rainea"

A debutat "Cupa de Iarnă - Nicolae Rainea"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

De nouă sezoane, la fiecare început de an, se dispută meciurile acestei competiții ce s-a bucurat de o largă participare a echipelor gălățene. În organizarea AJF se prezintă la start echipe din cele două eșaloane județene, Liga a IV-a și Liga a V-a. În weekend au avut loc primele jocuri, în două localități din nordul județului.

La Tecuci s-au disputat primele partide, dominate de echipa Gloria Ivești, care s-a clasat pe locul 1, după trei victorii: 2-1 cu Muncitorul Ghidigeni, 6-2 cu Avântul Drăgănești și 3-1 cu Viitorul Umbrărești. Celelalte rezultate: Ghidigeni, 5-3 cu Umbrărești și 3-0 cu Drăgănești, iar în ultima partidă, Umbrărești - Drăgănești 4-3. Golgheterul primei zone a fost Gicu Iordache (Ivești), cu 5 reușite, iar cel mai bun portar a fost declarat Costel Șerbu (Ghidigeni).

Meciurile zonei a doua s-au disputat în sala din Cudalbi și au fost dominate de echipa gazdă Voința: 11-1 cu Flacăra Pechea, 13-2 cu Viitorul Frumușița și 3-2 cu Viitorul Costache Negri; cei din C. Negri au învins cu 7-2 Frumușița și cu 4-3 Pechea, iar pentru locul trei, Pechea - Frumușița 4-2. Și distincțiile individuale le-au revenit cudălbenilor: Eduard Dumitru - golgheter cu 14 reușite și Constantin Bâzgan - portarul evidențiat.

Echipele fruntașe au primit cupe, toate participantele fiind recompensate cu mingi și diplome.

Meciurile ultimelor două zone vor acea loc în weekend, sâmbătă și duminică, la Schela și Șendreni.

Echipele clasate pe primul loc se califică pentru turneul final, ce va avea loc la Galaţi pe 6 februarie.

Citit 957 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Ianuarie 2022 00:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.