Micii fotbaliști, în turneu la Buzău

Micii fotbaliști, în turneu la Buzău
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Două echipe gălățene au participat, în weekendul trecut, la o competiție de fotbal pentru copii desfășurată în Sala Sporturilor din Buzău.

Din orașul nostru a participat, la grupa de 2014, o combinată a cluburilor ACS Campionii și ACS Lider Sportiv, cu antrenorii Vali Cernat și Constantin Gonta. Micuții talentați gălățeni au reușit să marcheze multe goluri spectaculoase și au trecut prin emoțiile unei competiții pentru prima dată de când s-au apucat de fotbal. Iată și componența echipei: Eduard Toniță, Sebastian Toniță, Roberto Gabriel Borda, David Borșan, Darius Mânzu, Mario Dănilă, Luca Potorac, George Doca și portarul de cetățenie franceză Etienne Bruno Pelletier.

În cadrul aceleiași competiții a participat și grupa de 2012 de la ACS Campionii, la care s-au regăsit și câțiva dintre micuții fotbaliști de la 2014. De asemenea, cu o prestație foarte bună, îi amintim pe cei care au intrat pe teren: Ianis Mereuță, Denis Tănase, Victor Sologon, Luca Chiric, Fabian Oblăncescu, David Sava, Luca Potorac, Mario Dănilă, George Doca și același portar, Etienne Bruno Pelletier.

Fiecare dintre echipele participante a disputat câte trei meciuri a câte 30 de minute în cadrul competiției, la care au mai participat grupări din Buzău, Brăila, București, Vaslui, Ploiești, Brașov şi Mizil.

Citit 2063 ori Ultima modificare Joi, 03 Februarie 2022 01:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.