Primul amical în deplasare pentru Oțelul

Primul amical în deplasare pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipa de fotbal Oțelul Galaţi a intrat serios în febra meciurilor amicale, iar după două jocuri câștigate categoric pe teren propriu (6-0 cu Covurluiul Tg. Bujor și 3-0 cu Astra Giurgiu) a venit momentul ca băieții lui Dorinel Munteanu să efectueze și prima deplasare. Astfel, gălățenii au plecat ieri spre Bacău, unde vor disputa astăzi un meci de verificare cu Aerostar, formație aflată în aceeași serie a Ligii a III-a.

Din lotul Oțelului, vor absenta în meciul de la Bacău doi jucători: juniorii Farcaș și Nistor. Primul a suferit o intervenție chirurgicală și va rata o mare parte din pregătire, în vreme ce mijlocașul sosit în această iarnă a suferit o ușoară accidentare, iar prezența sa pe teren este pusă sub semnul întrebării.

În programul echipei gălăţene din această perioadă de pregătire mai figurează alte patru meciuri: Concordia Chiajna (deplasare), Gloria Buzău (deplasare), Hușana Huși (acasă) și Sporting Juniorul Vaslui (acasă).

Primul meci oficial al Oțelului este programat pe 12 martie, în deplasare, cu CS Făurei. Până la capătul sezonului regulat, gălățenii mai au de disputat alte două partide: acasă cu Metalul Buzău și în deplasare cu CSM Rm. Sărat.

Citit 2008 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Februarie 2022 01:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.