Oțelul, primul pas greșit în „amicale”

Oțelul, primul pas greșit în „amicale”
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Aflată în plină perioadă de pregătire pentru reluarea meciurilor de campionat, echipa pregătită de Dorinel Munteanu n-a reușit să câştige primul meci amical din deplasare. Astfel, Oțelul a remizat, scor 0-0, cu Aerostar Bacău, într-un meci disputat la Dărmănești (jud. Bacău). Cu toate că n-au reușit să se impună, se poate spune că a fost un test bun pentru gălățeni, având în vedere că s-a jucat pe un teren cu o suprafață aproape impracticabilă. Iată și formula de start a Oţelului: Ursu - Farcaș, Sîrghi, Ghiocel, Nedelea - D. Cireș, Adăscăliței, Jardan - Cisotti, Cîrjan, Nica. Au mai intrat în repriza a doua: Dur-Bozoancă, Oniciu, Hagiu, Rus, Neagu, M. Cireș, Savu, Nistor, Crîcimar, Green.

Următorul amical al Oțelului este programat tot în deplasare, miercuri, 16 februarie, la Chiajna, cu Concordia, echipă din eșalonul al doilea, aflată în lupta pentru promovare.

* Liderul Ligii a IV-a gălățene, Unirea Braniștea, a susținut un meci amical în compania echipei CSM Rm. Sărat, din eșalonul al treilea. Echipa lui Ionuț Niculcea a încheiat partida cu un succes la scorul de 2-1. Autorii golurilor: Spânache și Blănaru. Oaspeții au început cu formula: Vicol - Popa, Gâță, Antofe, Manea - Năpârlică, Murgoci - Stoian, Țicămucă, Dima - Spânache. Au mai jucat: Codreanu, Ștefan, Tănasă, Angheluță, Ciotârcă, Lăutaru și Blănaru.

* Sporting Liești n-a mai putut juca meciul cu Victoria Traianu (jud. Brăila), programat în weekennd, pentru că adversarul nu s-a prezentat.

Citit 3101 ori Ultima modificare Duminică, 13 Februarie 2022 22:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.