Câştigătoare - Avântul Vânători

Câştigătoare - Avântul Vânători
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ultimul meci a avut loc la Smulţi (într-o organizare excelentă), învingătoarea fiind desemnată în prelungiri * Avântul Vânători - Mălina Smârdan 4-3 (3-3) *

Ultimul meci oficial de fotbal, de la nivelul judeţului, din acest sezon, s-a disputat duminică, la Smulţi. Organizatorii au asigurat un cadru excelent acestui ultim act al „Cupei României”, ediţia 2010-2011.

S-au întâlnit o echipă din Campionatul „Judeţ-seniori” - Mălina Smârdan, şi câştigătoarea Ligii a IV-a - Avântul Vânători.

La o săptămână după ce a câştigat meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, echipa din Vânători şi-a mai trecut în cont încă o performanţă - câştigarea etapei judeţene a „Cupei României”.

Meciul, însă, nu a fost deloc uşor, echipa din „Judeţ” ridicându-i serioase probleme. S-a jucat de la egal la egal, ambele echipe aflându-se la conducere. Când se disputau ultimele minute din timpul regulamentar, cei de la Mălina au înscris golul egalizator: 3-3, în min. 90.

Evident, s-a procedat la disputarea a două reprize a câte 15 minute de prelungiri. Imediat, cei de la Avântul au înscris golul victorios (min. 2, din prelungiri), prin Adrian Scutaru, şi au fost declaraţi câştigători ai etapei judeţene a „Cupei României”.

Scorul final a fost 4-3 (3-3), în favoarea echipei Avântul, autorii celor şase goluri fiind: B. Petrică - 2 şi Muha, pentru Avântul, respectiv, R. Stoica - 2 şi Grosu.

A arbitrat o brigadă gălăţeană: Ionuţ Cojocaru - Liviu Ciubotariu şi Cătălin Savu.

Finalistele au fost recompensate cu câte o cupă, diplome şi mingi, iar câştigătoarea a primit un rând de echipament sportiv.

Cu acest prilej, Asociaţia Judeţeană de Fotbal a premiat echipa Fulgerul Smulţi (cu o cupă, diplomă şi o minge) pentru comportarea fair-play demonstrată în campionatul recent încheiat. În finala de duminică au evoluat următoarele formaţii:

Mălina: Fl. Stoica - C. Marin, Papuc, Dascălu, Neagu, S. Marin, Donosă, Grosu, G. Marin, Bălănică, R. Stoica. Au mai jucat: Crăciun, Pătruţ şi Avram.

Avântul: Luca - Ghibirgiu, Enache, Zontea, Muha, Burghelea, S. Cernat, S. Scutaru, Alexandru, Fl. Sârghi, B. Petrică. Au mai jucat: Ad. Scutaru, N. Scutaru, N. Butuc şi Postolache.

Citit 1175 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.