Punct final în eșalonul al doilea feminin

Punct final în eșalonul al doilea feminin
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În weekend s-au disputat jocurile ultimei etape din sezonul regulat al Diviziei A2 feminine. În Seria Est au activat opt echipe, între care și cea a CSU Hygienium, aflată printre fruntașe. După 14 jocuri, CSU a cucerit 12 victorii și cu 36 de puncte se clasează pe locul al doilea. Ultimul meci a avut loc sâmbătă, la Sala ”Florin Balaiș”, într-o atmosferă deosebită, cu brăilencele de la Sport Plus. Foarte active au fost galeriile celor două echipe, care și-au încurajat favoritele. La fel de interesantă a fost și disputa antrenorilor celor două combatante. Pe de o parte, Adriana Dudnic și Ileana Berdilă, la Galați, respectiv, Nicușor Harabagiu, gălățean de origine, la conducerea brăilencelor.

Până la urmă, diferența de valoare și-a spus cuvântul, iar echipa gălățeană s-a impus categoric, scor 3-0 (25-14, 25-13, 25-19).

CSU Hygienium a abordat jocul în formula: Anamaria Berdilă, Andreea Stănescu, Maria Vilău, Alexandra Iordache, Carolina Radu, Sorina Răileanu – Minca Andreea Cristea (libero). Au mai jucat: Ioana Ștefu, Crina Arbunea, Cristina Popoiu și Maria Neacșu.

Au arbitrat bucureștenii Gabriel Dedu și Ștefania Mocanu.

Urmează turneul play-off, în care se va juca astfel: 1-8, 2-7, 3-6, 4-5. Iată programul meciurilor: Argeș Pitești – Bravol Brașov, CSU Hygienium – CTF Mihai I, CSM București – Academia de Volei Constanța, CSM Focșani – Sport Plus Brăila. Modul de disputare, două victorii din trei meciuri.

La finele acestei faze, echipele învingătoare se vor întâlni într-un turneu în patru, la capătul căruia primele două clasate, alături de cele mai bune două echipe din seria Vest, vor juca în turneul final de promovare.

Citit 796 ori Ultima modificare Luni, 07 Martie 2022 02:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.