Instruirea arbitrilor, meciuri restante, viitoare programări

Instruirea arbitrilor, meciuri restante, viitoare programări
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Complexul sportiv de la Cheile Grădiștei a găzduit, timp de o săptămână, cursul de instruire a arbitrilor și observatorilor ce vor oficia la meciurile din Liga a III-a de fotbal, ce vor debuta în weekend. Ca de obicei, cursanții au fost supuși unor teste fizice și teoretice. Galațiul a fost prezent cu patru arbitri centrali: Alexandru Burloiu, Ionuț Constantinescu, Alexandru Perju și Adrian Sava şi doi arbitri asistenți: Răzvan Bedreagă și Andrei Toma. A existat și un absent motivat - Daniel Gâță, încă jucător activ, aflat cu echipa Unirea Braniștea în cantonamentul din Spania. La nivelul observatorilor, Galațiul a fost reprezentat de Daniel Burloiu și Mihai Păiș. De asemenea, la Grădiștea s-a aflat și Liviu Ciubotariu (foto), în calitate de membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

* Asociaţia Judeţeană de Fotbal Galați a programat, în weekendul ce a trecut, trei meciuri restante de la nivelul Ligii a V-a. În cele trei meciuri s-au marcat 12 goluri: Flacăra Pechea - Luceafărul Berești 0-5, Siretul Piscu - Voința Cișmele 3-1, Siretul Cosmești - Prutul Vlădești 3-0. În prezent, podiumul acestei ligi arată astfel: 1. Cosmești 36 puncte, 2. Lascăr Schela 32 p, 3. Luceafărul Berești 32 puncte.

* În finalul acestei săptămâni sunt programate meciurile primei etape a "Cupei României", faza județeană. Se vor întrece echipele din eșalonul al cincilea, dar și echipele de pe locurile 5-12 din Liga a IV-a.

Citit 862 ori Ultima modificare Marți, 08 Martie 2022 00:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.