Unirea Braniștea, din nou la teste oficiale

Unirea Braniștea, din nou la teste oficiale
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Sâmbătă și duminică se vor disputa primele meciuri oficiale din 2022 şi în cele două ligi județene. Se anunță multe meciuri echilibrate, dar și câteva favorite certe în primele jocuri de campionat din acest an. De asemenea, ne putem aștepta și la câteva surprize, așa cum ne-au obișnuit meciurile din eșaloanele inferioare gălățene.

În Liga a IV-a au loc partidele primei etape a returului, iar un meci de interes poate fi considerat cel dintre liderul incontestabil Unirea Braniștea și tânăra echipă Covurluiul Tg. Bujor, meci ce se va disputa la Berești. "Stadionul din Tg. Bujor se află în renovare, așa cum e și al nostru, de la Braniștea, așa că vom juca la Berești. Nu vom juca nici noi la Braniștea la meciurile considerate acasă, ci la Schela. Sperăm ca la baraj să fim în regulă cu baza și să putem juca acasă meciul de baraj", ne-a spus Ionuț Niculcea, antrenorul liderului.

Referitor la tragerea la sorți, în care reprezentanta Galațiului va juca pentru promovarea în Liga a III-a cu cea a Brăilei, antrenorul celor de la Braniștea consideră că a fost o tragere cu ghinion. "Dintre toți adversarii cu care puteam să jucăm, dacă luăm în calcul că noi, din seria Galațiului, și Victoria Traian, din cea judeţului Brăila, suntem distanțați în clasament, consider că e cel mai dificil meci posibil. Este echipa cu cei mai buni jucători dintre potențialii adversari, cel mai bun antrenor, Puiu Antohi, fost "oţelar". Dar nu suntem deloc descurajați. Avem un obiectiv și trebuie să-l ducem la bun sfârșit. Din echipa lor se remarcă, după nume, Andrei Antohi (fost jucător la Steaua și Oțelul), Moldoveanu, care a jucat futsal la United, Roșu de la Brăila. Au mai mulți. Așteptăm nerăbdători și noi să începem returul de campionat. Venim după o perioadă de pregătire foarte bună, în care am avut un cantonament în Spania, cu condiții de primă ligă. Nu avem niciun jucător accidentat și suntem pregătiți", ne-a mai spus Ionuț Niculcea.

Celelalte meciuri din Liga a IV-a: Agrostar Tulucești - Voința Cudalbi, Răzeșii Valea Mărului - Avântul Vânători (se joacă la Matca), Victoria Independența - Avântul Drăgănești, Muncitorul Ghidigeni - Quantum Club Galați și Gloria Ivești - Viitorul Umbrărești, un derbi al orgoliilor, între două echipe vecine.

Liga a V-a, încă o etapă din tur

Liga a V-a gălățeană debutează în 2022 cu etapa a XV-a (ultima a turului): Voința Cișmele - Foresta Șendreni, Luceafărul Berești - ACS Inter 2000 Tudor Vladimirescu, Siretul Cosmești - Viitorul Costache Negri, Inter Tudor Vladimirescu - Mălina Smârdan, Avântul Matca - Siretul Piscu, ACS Lascăr Schela - Prutul Vlădești, Șoimii Foltești - Viitorul Frumușița și Zorile Grivița - Flacăra Pechea.

Citit 804 ori Ultima modificare Joi, 17 Martie 2022 22:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.