Echipă gălățeană de juniori, între cele mai bune din țară

Echipă gălățeană de juniori, între cele mai bune din țară
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un turneu puternic, desfășurat recent la Brașov, la care au participat 24 de echipe de renume din țară, la categoria de vârstă a copiilor născuți în 2009 a avut printre protagoniste și o formație gălățeană: ACS Campionii.

Echipa gălățeană a reușit să câștige grupa de calificare, după două victorii și un rezultat de egalitate: 3-0 cu Progresul Spartac București, 2-0 cu LPS Buzău și 1-1 cu Kinder Tg. Mureș. În faza următoare, gălățenii de la Campionii au cedat la limită, scor 0-1 cu ACS Kids Tâmpa Brașov, dar au încheiat turneul victorioși, scor 1-0 cu echipa celor de la CFR Cluj. Astfel, la finele turneului, ACS Campionii s-a situat pe locul al șaselea, fiind o clasare foarte bună, în compania unor adversari de top din toate colțurile țării.

Iată lotul de jucători: Eduard Pașcanu, Mihnea Pascale, Tudor Tăbuș, Rareș Chirilă, David Vlad, Mihai Codreanu, Matei Vișan, Matei Mihalea, David Iurea, Radu Ion, Robert Mihai, Nicolas Andronache, Eduard Lionte, Andrei Mărgărit și Ștefan Mărgări (antrenori: Bogdan Crăciun și George Hahui).

Citit 2689 ori Ultima modificare Joi, 17 Martie 2022 22:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.