Final fericit pentru CSM Arcada în sezonul regulat

Final fericit pentru CSM Arcada în sezonul regulat
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

După ce au fost eliminați din ”Cupa României”, de către Arcada, cei de la Dinamo se gândeau la o clasare cât mai bună în campionat. Îndelungata rivalitate a continuat și în  ultimul meci, restanță, din campionat, la Galați. Cu 53 de puncte, bucureștenii se gândeau la locul al doilea. Astfel pot fi explicate încrâncenarea și nervozitatea din tabăra dinamovistă. Până la urmă au fost nevoiți să suporte o nouă înfrângere în fața celor de la CSM Arcada. După acest joc câștigat, scor 3-0 (25-19, 25-21, 25-23) s-a tras linie: 1. Arcada 62 puncte (setaveraj 65:10), 2.Steaua 55 puncte, 3. Dinamo 53 puncte, 4. Craiova 53 puncte.

Ultima întâlnire a fost clar dominată de echipa noastră, apoi câteva momente de echilibru, plus unele faze fierbinți – între care și un cartonaș roșu în terenul bucureștenilor.

Învingătorii au început în formula: Raici, Bala, Talpă, Sestan, Rangel, Sobirov – Kantor (libero). Au mai jucat: Rață, Butnaru, Teleleu și Darlaczi. Începând de mâine urmează cele mai importante partide, care vor stabili campioana acestei ediții – turneul play-off. Despre această fază, în ziarul nostru de mâine.

CSU Hygienium, în faza următoare

Cu dubla victorie în fața echipei CTF ”Mihai I”, 3-0 și 3-1, gălățencele s-au calificat în faza a doua de play-off (Divizia A2). Sâmbătă, în Capitală, a fost 3-1 (19, -20, 22, 12) în favoarea gălățencelor, care au început în formula: Anamaria Berdilă, Andreea Stănescu, Alexandra Iordache, Maria Vilău, Carolina Radu, Sorina Răileanu – Minca Andreea Cristea. Au mai jucat: Ioana Sfetcu, Camelia Vasile, Maria Neacșu, Crina Arbunea și Cristina Popoiu.

Citit 956 ori Ultima modificare Duminică, 20 Martie 2022 22:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.