Ultimele calcule de play-off pentru echipele gălățene

Ultimele calcule de play-off pentru echipele gălățene
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE, 26 martie 2022. Victorie pentru Oțelul în ultima etapă din sezonul regulat. Oțelul a reușit să câștige, scor 1-0 (gol Jardan), pe terenul celor de la CSM Rm. Sărat, în ultima etapă a sezonului regulat din liga a treia. Astfel, gălățenii au încheiat pe primul loc în seria a doua și vor participa în faza de play-off.

Vom reveni cu amănunte.

(Florin Radu)


Formaţiile de fotbal Oțelul Galaţi și Sporting Liești vor juca în ultima rundă din campionatul regulat în acest weekend, cu gândul la faza următoare a competiției.

Sezonul Ligii a III-a este pe cale să se încheie în prima sa fază, campionatul regulat, cu etapa programată astăzi. Cele două echipe gălățene, Oțelul și Sporting, își fac calcule în mod diferit pentru următoarea fază a competiției. Dorinel Munteanu și compania se pregătesc să intre în play-off cu un avans consistent, însă nu trebuie să se culce pe o ureche și au nevoie să scoată maximum de la ultima partidă, în vreme ce lieștenii par a avea o misiune de-a dreptul imposibilă pentru a mai prinde un loc de play-off, așa că, cel mai probabil, vor evolua în play-out.

"Tratăm serios meciul"

În tabăra Oțelului este liniște momentan, din punct de vedere sportiv, echipa fiind pe primul loc, cu două lungimi peste CSM Focșani și 13 puncte față de locul al treilea - Metalul Buzău. Pentru a păstra ecartul față de prima echipă aflată sub pozițiile de baraj, gălățenii trebuie să câştige în deplasare, astăzi, de la ora 15:00, la CSM Rm. Sărat. În sezonul precedent, același duel a fost programat în chiar prima etapă, iar Oțelul a clacat și a pierdut (0-1).

Dorinel Munteanu, managerul tehnic al echipei, nu își menajează jucătorii și le cere concentrare maximă pentru confruntarea de astăzi. "Tratăm serios meciul. Faptul că ne-am asigurat calificarea în play-off nu înseamnă nimic. Noi avem un obiectiv de lungă durată și trebuie să tratăm serios toate meciurile pe care le mai avem de disputat. Sigur că ne interesează ca vârful de formă să fie atins în meciurile din play-off și, mai ales, la baraj, dar nu putem spune că vom fi mai puțin interesați de această partidă. Vrem să ne facem jocul și să obținem toate cele trei puncte".

Partida CSM Rm. Sărat - Oțelul va putea fi urmărită live video pe canalele oficiale de Facebook și YouTube ale SC Oțelul.

Lieștenii, de doi bani speranță

Supărarea s-a amplificat și a făcut loc resemnării la Liești. În pofida acestei stări de spirit, antrenamentele și-au urmat cursul în această săptămână, pentru că astăzi lieștenii au de susținut meciul ultimei etape, cu CSM Focșani. Pentru a prinde ultimul loc de play-off, gălățenii au nevoie să învingă echipa clasată pe locul al doilea, dar și ca Metalul Buzău sau Aerostar Bacău să "o comită" cu una dintre ultimele clasate, situație extrem de improbabilă. În partea a doua a clasamentului, în faza de play-out, ar urma să se întâlnească: Sporting Liești (28 puncte), CSM Rm. Sărat (27), Viitorul Ianca (25), Dinamo Bacău, CS Făurei și Sportul Chiscani.

Iată programul complet al etapei de astăzi: CSM Rm. Sărat - Oțelul Galaţi, Sporting Liești - CSM Focșani, Metalul Buzău - CS Făurei, Dinamo Bacău - Aerostar Bacău și Sportul Chiscani - Viitorul Ianca.

Citit 1427 ori Ultima modificare Duminică, 27 Martie 2022 01:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.