Medalii de bronz pentru copiii gălățeni

Medalii de bronz pentru copiii gălățeni
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Grupa copiilor născuți în 2010 a celor de la Șoimii Dunăreni Galați a avut un parcurs lăudabil în cadrul turneului "Ionașcu Filip", desfășurat weekendul trecut la Bârlad. Jucătorii pregătiți de antrenorul Mihai Ghisman au reușit să obțină două victorii categorice în faza grupelor, 7-1 cu Viitorul Bârlad și 6-0 cu Junior Roșu Bârlad. În final, gălăţenii au încheiat competiția pe locul la treilea, din 12 echipe. După ce a pierdut la limită în semifinale, scor 1-2, cu Real Junior Vaslui, la capătul unui meci foarte bun, Șoimii Dunăreni a reușit să-și consolideze poziția a treia la capătul finalei mici, câștigate cu 5-0 în faţa grupării Junior Alb Bârlad.

Iată și numele protagoniștilor: Damian Arsenie, Cosmin Munteanu, David Pagu, Robert Bâgu, Gabriel Crișan, Mario Tudosă, Rareș Borș, Robert Briscaru, Robert Toniță, Albert Neagu, Darius Bericig, Mario Cerneanu, Andrei Boboacă, Lucas Dinga, Andrei Tercu și Darius Gheorghiță. Antrenor: Mihai Ghisman.

Aceasta nu este singura participare remarcabilă a grupei 2010 de la Șoimii Dunăreni, care are în palmares numeroase alte turnee reușite.

Citit 1213 ori Ultima modificare Joi, 07 Aprilie 2022 23:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.