Şapte medalii la "Cupa României"

Şapte medalii la "Cupa României"
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Splendidă performanța sportivilor gălățeni participanți la întrecerile finale pentru "Cupa României" de badminton - Under 9 și Under 17. După două zile de concurs, în care au avut evoluții excelente, sportivii noștri și-au trecut în cont nu mai puțin de şapte medalii.

La Under 9, două fetițe din Galaţi și-au disputat primele medalii. Dorotheea Ursăchescu (Clubul Siderurgistul, antrenori Iulian Călin și Adrian Panfil) și Iris Flor (Clubul Agero, pregătită de Marius Constandache și Bogdan Cristea) au ocupat primele locuri în cele două grupe de câte patru jucătoare. În aceste condiții, cele două sportive și-au disputat medaliile de aur și argint. După o întâlnire interesantă, Dorotheea a câștigat cu 2-0 (21-17, 21-8). Pe locurile următoare s-au clasat Maria Gârneață (CSS 6 București) și Maria Niță (Piatra Neamț).

Și sportivii de la Under 17 (antrenor Dorel Badiu) s-au comportat la înălțime, cucerind cinci medalii. Astfel, Irina Gherasim (CS Universitatea) a câștigat medalia de argint la dublu fete, alături de Sara Bordeianu (Siderurgistul), în timp ce Amalia Pintilie și Mădălina Panaite (ambele Siderurgistul) au intrat în posesia medaliilor de bronz, iar Matei Slavu şi botoşăneanul Călin Câmpeanu au cucerit tot bronzul.

Citit 707 ori Ultima modificare Joi, 14 Aprilie 2022 10:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.