„Porumboiu, rămâi la vaci!”

„Porumboiu, rămâi la vaci!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sportul-rege a trecut în plan secund, problema cu terenul de pe „Naţional Arena” şi strâmbele lui Adrian Porumboiu, patronul lui FC Vaslui, dându-le serios de furcă celor de la Oţelul *

„Să tacă naibii din gură şi să-şi vadă de vaci şi de boi, activitate din care scoate bani”, i-a răspuns ieri, extrem de iritat, Marius Stan, directorul general al campionilor

OŢELUL GALAŢI – CFR CLUJ

Meci programat astăzi în etapa a VI-a a Ligii I;

Stadionul „Oţelul” – ora 21.30 (în direct la Digi Sport);

Bilete: 20 de lei (tribuna I), 15 lei (tribuna a II-a), 10 lei (peluze);

Echipele probabile:

OŢELUL: Grahovac – Râpă, Sîrghi, Costin, Sălăgeanu – Neagu, Giurgiu – Antal, Ibeh, Frunză – Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

CFR: Fernandes – Lionn, Cadu, Diogo, Camora – Bastos, Mureşan, Renan – Sougou, Weldon, Nicoară. Antrenor: Jorge Costa.

Arbitri: Istvan Kovacs (Carei) – Adrian Vidan şi Valentin Avram (ambii din Bucureşti). Rezervă: Dragoş Istrate (Bucureşti).

„E bolnav dacă zice asta”

Liga Campionilor poate să mai aştepte măcar o zi, formaţia antrenată de Dorinel Munteanu având diseară cod „vişiniu” în campionat, partida cu CFR Cluj fiind de departe cea mai tare din acest start de sezon.

De fapt, jocul cu ardelenii a început cam de săptămâna trecută, când patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a anunţat că Oţelul va pierde „amical” disputa cu trupa din Gruia.

„Dacă nu va câştiga CFR-ul mă voi autosuspenda, nu voi mai vorbi la televizor timp de un an de zile”, a spus fostul arbitru, mărind foarte mult presiunea în vestiarul roş-alb-albaştrilor.

„E bolnav dacă spune aşa ceva! Nu mă interesează ce vorbesc alţii despre echipa noastră. N-am făcut niciodată blaturi”, se apără Dorinel Munteanu.

Îl face trepăduş pe vasluian

După ce acelaşi Porumboiu a anunţat că poate să trimită DNA-ul pe capul grupării de la Dunăre, Marius Stan, directorul general al gălăţenilor, l-a atacat frontal pe vasluian, fostul său şef de la clubul din judeţul vecin.

„Nu-mi face nicio plăcere să-i pronunţ numele şi îl avertizez că, dacă nu va tăcea, poate voi vorbi eu şi chiar va veni DNA-ul acolo la el! Îl somez public să spună dacă are ceva de zis de Oţelul, altfel să tacă naibii din gură şi să-şi vadă de vacile şi de boii lui, de profesia din care îşi trage banii.

Echipa asta nu merită să fie atacată de orice trepăduş după ce a obţinut în mod meritat titlul de campioană. Sper ca vorbele sale să-i monteze pe băieţii noştri pentru meciul cu CFR Cluj”, a declarat Stan.

Râpă: „Să câştigăm!”

Fundaşul dreapta Cornel Râpă, prezent ieri într-o conferinţă de presă, a afirmat că o victorie cu CFR Cluj ar da un moral bun echipei roş-alb-albastre în perspectiva meciului cu FC Basel din Liga Campionilor.

„CFR este o formaţie puternică, a investit foarte mult şi doreşte să aibă performanţe şi să câştige campionatul, dar noi ne-am pregătit bine şi trebuie să câştigăm pentru a avea un moral bun în meciurile de Liga Campionilor.

Partida cu CFR este prima, deci este şi cea mai importantă, în niciun caz nu mă gândesc la jocul din Ligă, de miercuri”, a precizat Râpă. „Oţelarii” au astăzi o mare absenţă, sârbul Milan Perendija, suspendat, urmând să fie înlocuit, în centrul defensivei, de Cristian Sîrghi.

Explicaţie Foto: Marius Stan se războieşte din nou cu Adrian Porumboiu, cel alături de care a lucrat la FC Vaslui

Citit 1430 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.