Unde joacă Oţelul?

Unde joacă Oţelul?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gazonul execrabil de pe „Naţional Arena” pune în pericol disputarea meciurilor de pe teren propriu ale campionilor României * „Stadionul din Bucureşti este singurul din ţară pe care putem juca în Champions League”, anunţă conducerea Oţelului, care nu vrea să se gândească la vreo expulzare-şoc prin Rusia, Ungaria sau Bulgaria

Azi se ia decizia la UEFA

Directorul general al Oţelului, Marius Stan, era ieri asediat cu telefoanele după ce situaţia de la „Naţional Arena” s-a înrăutăţit. Sâmbătă se vorbea despre vreo 15 lucrări care trebuie făcute până pe 27 septembrie la mega-construcţia din Capitală, iar după meciul România – Franţa cel mai important aspect a devenit gazonul.

„O comisie de la UEFA a făcut astăzi (n.r. – ieri) o şedinţă în regim de urgenţă cu factori din Federaţie şi urmează să ia unele măsuri. Era evident că, după meciul cu Franţa, trebuiau trase nişte concluzii şi luate nişte măsuri.

Am înţeles că s-au prelevat şi probe ale gazonului şi mâine (n.r. – vineri) la sediul UEFA va avea loc o altă şedinţă, cu factori de decizie ai forului european, în urma căreia vor fi luate măsuri concrete. Abia atunci vom şti dacă avem sau nu avem voie să jucăm pe acest stadion”, a afirmat Stan.

Sar din schemă Steaua şi Rapid?

L-am întrebat dacă este posibil ca Oţelul să fie expulzat prin Bulgaria, Ungaria sau Rusia în exclusivista competiţie europeană. Răspunsul, destul de calm, nu aduce şi liniştea necesară fanilor gălăţeni: „Până nu vom afla decizia Comisiei de la UEFA nu are rost să facem comentarii.”

Totuşi, ieri după-amiază a fost luată o decizie care măreşte şansele „oţelarilor” de a fi acasă măcar la 250 de kilometri de oraş. Partida Steaua Bucureşti – Schalke 04, din prima etapă a grupelor Europa League, a fost amânată cu o săptămână!

Cele două grupări ar fi trebuit să se producă pe 15 septembrie pe gazonul deja distrus după duelul România – Franţa. Este foarte posibil ca UEFA să anunţe astăzi că numai Oţelul mai poate juca în această toamnă pe arena bucureşteană dotată cu 55.000 de locuri, Steaua şi Rapid beneficiind şi de alte soluţii, cum ar fi Stadionul "Dinamo", cel al lui CFR Cluj şi cel de la Timişoara. 

Biletele sunt blocate

Ieri ar fi trebuit să înceapă vânzarea online a biletelor pentru cele trei jocuri de Champions League, cu Benfica Lisabona, Manchester United şi FC Basel.

Cum incertitudinea încă planează, platforma www.bileteUCL.ro, de pe care microbiştii gălăţeni îşi vor putea asigura prezenţa alături de Sergiu Costin şi compania, a rămas blocată.

„Fiind vorba de un caz de forţă majoră, FC Oţelul Galaţi şi Ascend Netsolutions, partenerul pentru comercializarea biletelor, au decis ca, până la clarificarea situaţiei, să amâne lansarea platformei online de achiziţionare de tichete la meciurile pe care campioana României le va susţine acasă în UEFA Champions League”, a anunţat site-ul www.otelul-galati.ro.

Explicaţie Foto: „Naţional Arena” poate fi casa din Liga Campionilor a Oţelului

Citit 1206 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.