Steaua - Arcada, un meci de volei de mare luptă

Steaua - Arcada, un meci de volei de mare luptă
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În acest sezon, cele două echipe și-au împărțit victoriile, câte două de fiecare. Acest echilibru s-a resimțit atât în campionat, cât și în play-off. În ceea ce-i privește pe campioni, care și-au adjudecat deja al patrulea titlu consecutiv de mai multe etape, sunt de aplaudat că nu au renunțat la luptă. S-au dăruit exemplar în toate partidele, pentru evoluții cât mai apreciate. Altfel spus, și-au respectat blazonul de multipli campioni.
"A fost un meci tensionat, de mare luptă, în care jucătorii noștri au dat totul pentru obținerea unui rezultat favorabil, pentru care merită felicitări. Am început meciul ușor oscilant, dar până la urmă, împreună cu Steaua, am oferit un spectacol reușit", ne-a declarat antrenorul Sergiu Stancu.
Scorul partidei a fost 3-2 pentru Steaua (25-16, 23-25, 32-30, 22-25, 15-10), după un joc de aproape două ore și jumătate. De remarcat că setul al treilea a durat nu mai puțin de 34 de minute.
CSM Arcada a început cu: Magdaș, Rangel, Toro, Butnaru, Rață, Darlaczi - Kantor. Pe parcurs au intrat toți ceilalți jucători din lot: Raici, Bala, Sestan, Talpă, Sobirov, Teleleu și Cristudor.
A arbitrat Alin Mateizer (Ploiești), asistat de Cristian Cristea (București).
Sezonul se va încheia vineri, 22 aprilie, când, deja campioni ai ediției actuale, jucătorii de la CSM Arcada vor primi vizita celor de la Dinamo. Un autentic derbi între ocupantele primelor două locuri, echipe ce promit un spectacol de calitate. La final va avea loc și festivitatea de premiere.


Citit 759 ori Ultima modificare Duminică, 17 Aprilie 2022 22:59

2 comentarii

 • postat de Un galatean
  Marți, 19 Aprilie 2022 11:20
  5.13.210.***
  Sunt sigur, ca cele doua voturi, de la finele celor scrise, felicitand echipa, au fost, pro acestor scrise, ele apar la contra, asta datorita total gresit al sistemului de aprecieri, sistem facut de rasul lumii….angajativa un profesiionist in ale informaticii, nu avioane nepotiste si piliste….
  Cat despre entuziasmul galatenilor , vizavi de performantele unei echipe GALATENE, liniste, asta, datorita faptului ca galatiul nu mai are galateni, majoritate sarme parasutate dupa anii 60, din toate cotloanele tarii…marlanime….de aceia ne conduc, ,,profesionistii,,
  1
  0
  Raportează
 • postat de Un admirator
  Luni, 18 Aprilie 2022 09:07
  5.13.210.***
  Bravo baieti, ramaneti cei mai buni…si sunteti cei mai buni, nu conteaza si cate un esec….ramaneti campioni.
  1
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.