Unirea Braniștea a revenit la bunele obiceiuri

Unirea Braniștea a revenit la bunele obiceiuri
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În runda a XVI-a a Ligii a IV-a de fotbal, Unirea Braniștea, liderul campionatului, s-a remarcat din nou. A jucat cu Viitorul Umbrărești, a făcut-o foarte bine și a marcat de șapte ori. Ce mai, a revenit la bunele obiceiuri. Scorul final a fost 7-1, iar în fruntea marcatorilor a fost același Spânache, cu trei goluri, celelalte reușite aparținându-le lui Manea, Stoian, Lăutaru și Codreanu.

Echipa de pe locul al doilea, Gloria Ivești, a învins Muncitorul Ghidigeni și își păstrează poziția în clasament. Scorul a fost 2-0, golurile fiind înscrise de Sârbu și Bursuc.

În celelalte partide s-au înregistrat rezultatele: Agrostar Tulucești - Quantum Club 1-3, Covurluiul Tg. Bujor - Avântul Drăgănești 2-1, Voința Cudalbi - Avântul Vânători 3-0, Victoria Independența - Răzeșii Valea Mărului 4-0.

Unirea Braniștea este pe primul loc, cu maximum de puncte - 48 (golaveraj 113-8), fiind urmată de Gloria Ivești - 40 puncte (64-17) și Voința Cudalbi - tot 40 de puncte (58-28).

* În Liga a V-a, etapa a XIX-a, s-au înregistrat rezultatele: Luceafărul Berești - Foresta Șendreni 1-1, Șoimii Foltești - Lascăr Schela 0-1, Flacăra Pechea - ACS Inter Tudor Vladimirescu 5-1, Mălina Smârdan - Siretul Cosmești 0-3,Viitorul Frumușița - Voința Cișmele 0-7, Inter Tudor Vladimirescu - Zorile Grivița 3-4, Viitorul C. Negri - Siretul Piscu 3-0. Meciul Prutul Vlădești - Avântul Matca a fost amânat.

Clasament: 1. Cosmești 51 puncte, 2. Schela 47 p, 3. Berești 43 puncte.

Juniorii LPS au ratat sferturile

Juniorii Under 15 de la Liceul Sportiv Galați au jucat, duminică, cu FC Bacău, în sferturile de finală ale "Cupei României". Cele două echipe se clasaseră pe primele două locuri în Seria a II-a a "Ligii Elitelor". După un meci echilibrat, juniorii băcăuani s-au impus cu scorul de 2-0, astfel că aceștia vor merge mai departe, atât în "Cupa României", cât și în "Liga Elitelor". Echipa noastră are meritul de a se fi calificat între cele mai bune 16 echipe din țară.

Citit 845 ori Ultima modificare Marți, 19 Aprilie 2022 23:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.