"Am încercat să gestionez bunul mers al echipei"
Foto: SC Oțelul Galați Facebook

"Am încercat să gestionez bunul mers al echipei"
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Venit din postura de manager tehnic la Oțelul înaintea startului de campionat, fostul campion al României cu gruparea gălățeană s-a confruntat cu câteva situații greu de imaginat cu ceva timp în urmă.

Oțelul a ratat promovarea în liga secundă în ediția 2020/2021, iar acest eșec a atras, totodată, o serie de datorii, pe care clubul le-a acumulat către jucători, colaboratori și terți. Unul dintre cei ce se consideră păgubit este Ciprian Mihai Sandu, proprietar al unui restaurant din Galați, care are o dispoziție de plată de 70.000 lei din partea clubului, pentru perioada în care echipa a mâncat la localul respectiv. Acea sumă s-ar fi strâns în perioada sezonului de toamnă, de când a venit Dorinel Munteanu la cârma echipei.

"Sincer, nu vreau să intru în polemici cu acest individ. El știe foarte bine de ce am luat echipa de la el, dar așa cum a fost interviul, așa este și caracterul lui. Chiar dacă m-a atacat, nu e nicio problemă. Vreau să știe suporterii noștri că în această perioadă, de când am preluat echipa, acest domn a primit de la noi 70.000 de lei. Nu știu cum au crescut peste noapte facturile așa de mari, dar nici n-am avut timp să fiu polițist, să urmăresc. Am avut o perioadă foarte proastă, știți foarte bine că am trecut ca grupare printr-o perioadă mai puțin bună. Acest individ a făcut un circ ieftin, mai sunt oameni de caracter care au acceptat reeșalonările noastre, pentru că nu suntem bine. Eu am încercat să gestionez bunul mers al echipei, să fie cu banii la zi. Am neglijat pe moment şi n-am putut să achit toate datoriile, pentru că sunt enorme, dar am găsit înțelegere la toți oamenii cu care am discutat", ne-a spus Dorinel Munteanu.

Cu toate că cei de la Oțelul au înregistrat o datorie de 70.000 lei, conform dispozițiilor de plată, actualul manager tehnic al echipei, Dorinel Munteanu, a spus că la cererea echipei a mutat serviciul de masă. "Încă o dată, nu vreau să risipesc energia sau concentrarea pe Mișu SRL sau cum i se spune. Am crezut că este fan Oțelul, dar nu este. La sfârșitul campionatului, o să mai discut pe această temă, vreau ca suporterii să știe exact de ce am retras echipa, pentru că la solicitarea jucătorilor am decis să nu mai mergem la el. Pentru că au fost foarte multe lucruri care n-au nicio legătură cu performanța, chiar dacă a spus acest domn că pretențiile lui Dorinel Munteanu sunt de Liga I, nu de Liga a III-a. Eu spun că băieții noștri vor să ajungă în Liga a II-a și vreau să-i respect, iar la cerința lor am schimbat locul de masă, nu din alte motive. Dar suporterii trebuie să înțeleagă că în perioada iulie - noiembrie acest personaj a primit 70.000 de lei", a adăugat Dorinel Munteanu.

Contactat telefonic de redacția noastră, Mihai Ciprian Sandu a afirmat că nu a fost achitată datoria de către clubul Oțelul către firma sa până în momentul de față.

Citit 2469 ori Ultima modificare Joi, 21 Aprilie 2022 00:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.