"Am încercat să gestionez bunul mers al echipei"
Foto: SC Oțelul Galați Facebook

"Am încercat să gestionez bunul mers al echipei"
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Venit din postura de manager tehnic la Oțelul înaintea startului de campionat, fostul campion al României cu gruparea gălățeană s-a confruntat cu câteva situații greu de imaginat cu ceva timp în urmă.

Oțelul a ratat promovarea în liga secundă în ediția 2020/2021, iar acest eșec a atras, totodată, o serie de datorii, pe care clubul le-a acumulat către jucători, colaboratori și terți. Unul dintre cei ce se consideră păgubit este Ciprian Mihai Sandu, proprietar al unui restaurant din Galați, care are o dispoziție de plată de 70.000 lei din partea clubului, pentru perioada în care echipa a mâncat la localul respectiv. Acea sumă s-ar fi strâns în perioada sezonului de toamnă, de când a venit Dorinel Munteanu la cârma echipei.
"Sincer, nu vreau să intru în polemici cu acest individ. El știe foarte bine de ce am luat echipa de la el, dar așa cum a fost interviul, așa este și caracterul lui. Chiar dacă m-a atacat, nu e nicio problemă. Vreau să știe suporterii noștri că în această perioadă, de când am preluat echipa, acest domn a primit de la noi 70.000 de lei. Nu știu cum au crescut peste noapte facturile așa de mari, dar nici n-am avut timp să fiu polițist, să urmăresc. Am avut o perioadă foarte proastă, știți foarte bine că am trecut ca grupare printr-o perioadă mai puțin bună. Acest individ a făcut un circ ieftin, mai sunt oameni de caracter care au acceptat reeșalonările noastre, pentru că nu suntem bine. Eu am încercat să gestionez bunul mers al echipei, să fie cu banii la zi. Am neglijat pe moment şi n-am putut să achit toate datoriile, pentru că sunt enorme, dar am găsit înțelegere la toți oamenii cu care am discutat", ne-a spus Dorinel Munteanu.
Cu toate că cei de la Oțelul au înregistrat o datorie de 70.000 lei, conform dispozițiilor de plată, actualul manager tehnic al echipei, Dorinel Munteanu, a spus că la cererea echipei a mutat serviciul de masă. "Încă o dată, nu vreau să risipesc energia sau concentrarea pe Mișu SRL sau cum i se spune. Am crezut că este fan Oțelul, dar nu este. La sfârșitul campionatului, o să mai discut pe această temă, vreau ca suporterii să știe exact de ce am retras echipa, pentru că la solicitarea jucătorilor am decis să nu mai mergem la el. Pentru că au fost foarte multe lucruri care n-au nicio legătură cu performanța, chiar dacă a spus acest domn că pretențiile lui Dorinel Munteanu sunt de Liga I, nu de Liga a III-a. Eu spun că băieții noștri vor să ajungă în Liga a II-a și vreau să-i respect, iar la cerința lor am schimbat locul de masă, nu din alte motive. Dar suporterii trebuie să înțeleagă că în perioada iulie - noiembrie acest personaj a primit 70.000 de lei", a adăugat Dorinel Munteanu.
Contactat telefonic de redacția noastră, Mihai Ciprian Sandu a afirmat că nu a fost achitată datoria de către clubul Oțelul către firma sa până în momentul de față.


Citit 2273 ori Ultima modificare Joi, 21 Aprilie 2022 00:46

4 comentarii

 • postat de comunismul
  Duminică, 24 Aprilie 2022 01:14
  5.13.154.***
  este adevarat ca numai este ca atunci cand a luat el campionatul! atunci cine credea ca i-a otelul galati campionatul! nimeni! au crezut ca zic spun unii prostii sau sunt nebuni! uite ca a luat atunci campionatul! ideea este ca mai bine nu lua campionatul atunci pentru ca de asta s-a intamplat ce s-a intamplat cu clubul vechi ala fondat din 1965! nu asta actual din 2016! sunt vremuri grele acum dar cred ca se poate promova! chestia este ca numai au jucatori experimentati in lot! prea multi! pai din astia care au luat campionatul doar ionut neagu atat este! restul nu au nici o treaba asa cu clubul asta! ma refer la georgian paun dur bozoanca si altii! e greu dar eu cred ca se poate! acum ca a venit dorinel munteanu sunt sanse! mai rau a fost anul trecut cu petre grigoras! acum sincer nu stiu! nu cred ca este petre grigoras chiar asa un antrenor rau! e bun! doar ca singura problema! el nu a luat campionatul cu otelul galati! e adevarat ca a antrenat inainte! asta asa este! dar nu avea putere de convingere mai buna! acum nu am prea mari pretentii dar sunt curios daca promoveaza! dupa aia daca isi fac un lot mai competitiv! pentru liga 2! de acolo ajung usor iar in liga 1!
  0
  1
  Raportează
 • postat de Alin
  Vineri, 22 Aprilie 2022 08:33
  95.76.2.***
  Prea multe mofturi asigurate de club acestor fotbalisti de liga 5
  in alte campionate din Europa multi jucatori ai Otelul Galati
  nu aveau loc nici la echipe de amatori.
  Ar trebui ca Dorinel sa nu-i mai ia in brate atat si sa-i antreneze
  nu sa faca treaba altora. La ce dau unii dintre jucatori pentru Otelul
  n-ar trebui sa primeasca atatea beneficii. Auzi tu cazare, masa...etc
  Copilul trebuie pupat numai in somn!
  5
  5
  Raportează
 • postat de Alexutz
  Joi, 21 Aprilie 2022 12:34
  5.2.205.***
  Numai la noi antrenorul in loc sa antreneze trebuie sa vorbeasca cu toti buticarii si pe unde mai are clubul datorii.
  Antrenorul trebuie sa antreneze si de chestiile administrative trebuie sa se ocupe altii.
  5
  3
  Raportează
 • postat de Daniel
  Joi, 21 Aprilie 2022 08:51
  194.105.20.***
  Nu mai bine iti vezi tu de antrenorat? sa pregatesti echipa. Lasa chestiile administrative lui Babicu Munteanu si Brailescu.
  Platiti oamenii care au oferit servicii. Ce rost au aceste explicatii? Daca nu promovezi cariera ta se incheie definitiv, nicio scuza nu ai.
  Otelul trebuie sa promoveze altfel nu o vad prea bine!
  15
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.