Juniorii gălățeni, la faza semifinalelor

Juniorii gălățeni, la faza semifinalelor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În această săptămână sunt programate meciurile turneelor semifinale ale Campionatului Național de volei pentru juniori (masculin). În această fază se află cele mai bune 12 echipe din țară, repartizate în trei grupe de câte patru, ce vor lupta pentru calificarea la turneul final - unde se va stabili ierarhia naţională a acestui sezon.

Între cele 12 echipe se află și combinata gălăţeană dintre Clubul Sportiv Școlar (CSS) și Arcada, echipă pregătită de Nicușor Harabagiu și Ileana Berdilă, doi foști sportivi care au făcut istorie pentru voleiul gălățean.

Juniorii gălățeni se află de două zile în orașul Blaj, unde au de disputat meciurile de care vorbim. Echipa noastră face parte din grupă cu CSS Zalău, cu care a jucat deja ieri după-amiază, C.N. "Dinicu Golescu" Câmpulung Muscel și CSS Blaj. Fiecare echipă va susține câte trei meciuri, primele două clasate urmând să meargă mai departe. Turneul final, la care vor participa cele mai valoroase șase echipe, este programat la sfârșitul lunii mai.

Lotul gălățean cuprinde juniori talentați, care anul trecut s-au clasat pe locul al patrulea pe țară. Jucătorii CSS Arcada sunt următorii: Dragoș Grecu, Ștefan Diaconu, Iuri Eftime, Adrian Ciobanu, Daniel Spiridon, frații Alexandru și David Macovei, Claudiu Boroș, Iustin Pavel, Bogdan Cristea, Andrei Cohal și Răzvan Chirilă.

Citit 523 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Aprilie 2022 23:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.