Daniel Mânzat, vicecampion național

Daniel Mânzat, vicecampion național
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Sportul luptelor continuă să producă rezultate la Galați. La copii, seniori sau juniori, succesele nu întârzie să apară sezon de sezon. Așa s-a întâmplat și zilele acestea, când un sportiv foarte tânăr, juniorul Daniel Mânzat, a urcat pe treapta a doua de premiere a Campionatului Național Under 15. Este sportiv legitimat la CSM Dunărea și pregătit de antrenorii Dumitru Buleandră și Octavian Berbeci și, la competiția de la Tg. Mureș, s-a aflat printre protagoniștii întrecerilor. A concurat la categoria 68 kg, la care au participat numeroși adversari valoroși. Acest lucru nu l-a intimidat pe reprezentantul nostru, ci l-a ambiționat și mai mult. A depășit câțiva adversari puternici până când a ajuns în finala categoriei, unde l-a întâlnit pe dinamovistul Patrick Rotaru, tot sportiv din prima linie. A luptat curajos, a dus disputa până la final, însă în cele din urmă a cedat la puncte. Acest lucru i-a adus titlul de vicecampion, o performanță care onorează luptele gălățene. Daniel este în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială Nr. 2.
În acest concurs - cu 350 de participanți la start - și alți sportivi dunăreni au ocupat locuri onorabile. Florin Bucșan a luptat pentru medalia de bronz, locurile 3-5, dar a ratat-o, Iordan Apostolache a ratat bronzul la un singur punct, 9-10, iar Neculai Totolici s-a clasat pe locul 6. Tot locul 6 a obţinut şi Nicoleta Dumitru, în timp ce Monica Ștefan s-a clasat pe poziția a șaptea.
În cadrul acestui concurs, sportivii noștri au demonstrat că sunt capabili și de alte noi performanțe.

Citit 483 ori Ultima modificare Joi, 12 Mai 2022 00:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro