UPDATE Meci important înaintea barajelor pentru Oțelul

UPDATE Meci important înaintea barajelor pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

UPDATE. Oțelul, victorie clară cu Focșaniul


Gălățenii vor juca în penultima etapă din play-off cu CSM Focșani, singura echipă în fața căreia a pierdut de două ori în acest sezon și, totodată, un posibil adversar la finala barajului pentru promovarea în liga a doua.

Ultimul meci important din play-off este și ultimul meci pe teren propriu al Oțelului înaintea confruntărilor de la baraj. Astfel, Oțelul – CSM Focșani (primele două clasate ale Seriei a II-a din al treilea eșalon) se joacă astăzi, ora 18,00. Accesul publicului se face contra cost, cu prețul unui bilet pornind de la 5 lei (Tribuna a II-a), 10 lei (Tribuna I) și 20 lei (Tribuna 0).

În meciul arbitrat de Răzvan Avram din Pitești există și o miză teoretică de clasament, Oțelul nefiind încă 100% sigură de ocuparea primului loc. Pentru a confirma matematic și acest aspect e necesar minimum un punct în ultimele două etape.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a anunțat că echipa sa va trata foarte serios partida. Ne dorim să facem un joc bun și să ne impunem. Nu avem nicio revanșă de luat față de CSM Focșani, pentru că și noi i-am învins de două ori, iar în meciurile pierdute acolo am avut inițiativa și am ratat foarte multe situații. Mă aștept ca publicul gălățean să susțină echipa și în momentele mai grele de joc, așa cum am fost obișnuit în primul meu mandat aici când am și câștigat campionatul.

Mare suspans nu este nici în Seria I, cu care se vor împerechea primele două din seria Oțelului, întrucât Dante are suficiente puncte avans față de Foresta, încât își permite să și piardă meciul direct de astăzi și să aibă tot prima șansă la ocuparea primei poziții de clasament.

Sporting revine acasă

După două deplasări, 2-0 la Chiscani și 2-2 la Ianca, Sporting Liești joacă astăzi, pe teren propriu, cu CSM Rm. Sărat (18,00). Un meci cu prima șansă pentru menținerea în fruntea clasamentului, cu un avans de șapte puncte. Incertă este folosirea lui Iordache, în timp ce antrenorul Cristian Brăneț este suspendat. Arbitrează Adrian Dumitru (Târgoviște).

Fetele, tocmai în Banat

Din nou o deplasare foarte lungă pentru FC Universitatea, meciul are loc duminică, iar partenera sa este Banatul Girls, în cadrul turneului play-out, din care au mai disputat două etape, cu Târgoviște (acasă) și cu Baia Mare (deplasare). În meciul din această rundă nu vor putea juca cele două jucătoare suspendate din meciul de Cupă.

Campionatul județean, cu o nouă etapă

Etapa a XIX-a în Liga a IV-a, cu următorul program: Quantum Club – Viitorul Umbrărești (astăzi, ora 13,00, pe "Siderurgistul"), duminică - Avântul Drăgănești – Unirea Braniștea, Muncitorul Ghidigeni – Voința Cudalbi, Răzeșii Valea Mărului – Agrostar Tulucești, Avântul Vânători – Victoria Independența (ora 12,00, "Portu Roșu"), Gloria Ivești – Covurluiul Tg. Bujor.

Echipele din Liga a V-a dispută jocurile etapei cu numărul 23: Șoimii Foltești – Avântul Matca (astăzi, ora 17,00, pe "Siderurgistul"), Inter T.V. – ACS Inter Tudor Vladimirescu, Mălina Smârdan – Siretul Piscu, Viitorul Frumușița – Foresta Șendreni, Lascăr Schela – Voința Cișmele, Zorile Grivița – Siretul Cosmești, Luceafărul Berești – Flacăra Pechea și Prutul Vlădești – Viitorul C. Negri.

Citit 3627 ori Ultima modificare Duminică, 15 Mai 2022 01:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.