"Speranțele" gălățene, între cele mai valoroase din țară

"Speranțele" gălățene, între cele mai valoroase din țară
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Echipele de speranțe (9-14 ani), cea dintâi categorie de vârstă a voleiului din țara noastră, au avut turneul final de desemnare a campioanei acestui an. Pentru prima dată, între cele mai bune opt echipe din țară a ajuns și Combinata CSS - Arcada, după ce în sezonul trecut s-a oprit la turneul semifinal. Cele opt echipe au fost repartizate în două grupe, gălățenii jucând cu CSS Ștei, în fața căreia a cedat (scor 0-3), cu CSS Zalău (victorie cu 3-2) și cu CSM București (eșec la zero, în fața echipei ce avea să cucerească titlul de campioană).

Copiii noștri au mai disputat două partide pentru clasament: 1-3 cu LPS Suceava (pentru locurile 5-6), respectiv, 2-3 (cu set decisiv la 16-18) cu CSS Caransebeș, pentru 7-8.

Lotul gălățean pe care antrenorul Alin Andrei Lazăr îl are la dispoziție cuprinde 14 jucători, în care se disting două perechi de frați: Andrei Doca (10 ani) și Ștefan Doca (13 ani), respectiv, Cristi Gherghea (14 ani) și Alexandru Gherghea (12 ani). Ceilalți jucători sunt: Eduard Ionescu, Sebastian Ursu, George Chiriac, Răzvan Sâmpetru, Cristi Ungureanu, Vlad Covidenie, Tudor Apostol, Bogdan Neștian, Robert Stamate și Albertin Partene.

Performanța de a fi ajuns la turneul final nu este întâmplătoare, pentru că la Clubul Arcada există preocupare de mai multă vreme pentru creșterea de jucători talentați pentru voleiul de performanță. "Și se face volei fără taxă!", ne-a asigurat Mirel Zaharescu, managerul clubului.

Citit 989 ori Ultima modificare Marți, 17 Mai 2022 02:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.