Un tânăr gălățean a trecut de la Oțelul la FRF

Un tânăr gălățean a trecut de la Oțelul la FRF
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Gălăţeanul Iulian Bahrim (26 de ani) a început o nouă activitate în cariera sa, în cadrul Federației Române de Fotbal, după ce a lucrat la Oțelul.

Implicarea și devotamentul tinerilor din zilele noastre poate că par a fi calități de mult uitate, însă există exemple demne de urmat în rândul unor tineri care pășesc cu încredere către o carieră de succes. Unul dintre aceștia este Iulian Bahrim, care a început în cadrul unor programe de voluntariat la Oțelul și la Federația Română de Fotbal (FRF), după care a primit un job în conducerea clubului gălățean, iar de curând a trecut în tabăra FRF.

Fan dedicat al Oțelului, alături de familia sa, fratele Cristian și tatăl Roberto Emilian (preot) fiind prezenți negreșit la meciurile de acasă ale echipei, Iulian a reușit să acumuleze experiență de la zi la zi.

"Am făcut voluntariat la Oțelul, iar după un an și jumătate am început să lucrez la club. Am trecut la început la partea de coordonare de voluntari, apoi m-am angajat la Oțelul. Mi-a plăcut că am avut ocazia să lucrez cu oameni de la care am avut ce să învăț, unii mai dificili, alții mai maleabili, dar clar am avut ce învăța. La început îmi era teamă să mă implic, dar am început apoi să învăț de la un lucru banal de a înregistra un document până la întocmirea de dosare de finanțare sau licențiere și multe alte lucruri pe linie organizatorică", ne-a spus Iulian Bahrim, actualmente manager de licențiere pentru cluburi, ceea ce cuprinde toate licențele, de la cele UEFA până la competițiile de juniori.

A participat și la Euro 2020

Gălățean la origini, Iulian a studiat la București în timpul facultății la ASE, acolo unde a absolvit și un program de masterat. Ca voluntar s-a implicat inclusiv în acțiunile FRF, acolo unde a făcut parte din comitetul de organizare la Euro 2020.

"M-a impresionat amploarea evenimentului atunci și chiar a fost cu totul diferit față de ceea ce eram obișnuit până la momentul respectiv. Mi s-a părut foarte entuziasmant, a fost cu totul altceva. A fost mult mai bine organizat, cu foarte mulți oameni, o foarte bună coordonare, iar pentru un meci de 90 de minute erau poate mii de oameni implicați ca totul să iasă ca la carte. A fost o experiență deosebită care m-a ajutat foarte mult", a spus Iulian.

Un alt lucru de care s-a bucurat Iulian Bahrim în cadrul programului de voluntariat a fost cel de a-și face noi prieteni, pe lângă dobândirea de calități ce i-au adus o carieră în managementul sportiv. "Am amintiri plăcute de la toate acțiunile, am cunoscut prin intermediul a ceea ce am făcut foarte mulți oameni noi, am câștigat și noi prieteni."

Prin plecarea sa, Iulian Bahrim a lăsat un gol în cadrul Suporter Club Oțelul Galați, dar aduce un plus în cadrul Federației Române de Fotbal, fiind recunoscut pentru bunul-simț și disponibilitatea de a face bine, dincolo de calitățile profesionale dobândite până acum.

Citit 5986 ori Ultima modificare Joi, 19 Mai 2022 00:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.