"Așteptăm publicul să ne susțină"

"Așteptăm publicul să ne susțină"
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Dorinel Munteanu, cel care reușea să câștige titlul de campion al României cu Oțelul în urmă cu 11 ani, face apel la fanii gălățeni pentru susținere necondiționată în manșa retur pentru accederea în Liga a II-a.

După cinci ani petrecuți în Liga a III-a, proiectul Suporter Club Oțelul are nevoie mai mult ca oricând să depășească bariera celui de-al treilea eșalon. Totodată, este mai aproape ca niciodată pentru a-și îndeplini obiectivul. După 1-1 la Botoșani cu Dante, în finala barajului de promovare, gruparea roș-alb-albastră are nevoie de un succes pe teren propriu, miercuri. Pentru a reuși acest succes necesar, Dorinel Munteanu a făcut apel la fanii gălățeni pentru sprijin necondiționat.

"Ne-am creat mai multe ocazii (n.r. - în manșa tur), trebuia să mai marcăm. Am primit gol pe o greșeală personală, pe care la jocul retur vrem să o evităm. Veți vedea o altă echipă în retur și dorim să promovăm în fața propriilor suporteri. Presiunea va fi mare, dar suntem pregătiți să facem o partidă exactă și să obținem un rezultat care să ne permită să promovăm. Așteptăm publicul să ne susțină și să punem umărul cu toții la revenirea în Liga a II-a. Nu este ușor, dar suntem pregătiți de sacrificiu", a spus Dorinel Munteanu.

Bilete puse în vânzare încă de luni

Deși inițial se anunțase gratuitate pentru accesul în stadion la returul cu Dante, oficialii Oțelului s-au răzgândit și au scos, încă de luni dimineață, bilete pentru meciul de miercuri. Iată tarifele: 20 lei - Tribuna 0, 10 lei - Tribuna 1, 5 lei - Tribuna a II-a. Biletele se pot cumpăra din timp de la magazinul oficial amplasat chiar la stadion. Fanii sunt rugați de organizatori să își cumpere biletele din timp, pentru a fi evitate cozile înaintea partidei.

Meciul Oțelul - Dante este programat miercuri, ora 17.30, pe Stadionul "Oțelul". În caz de victorie, gălățenii vor promova, la egal se joacă prelungiri, iar un eventual eșec ar mai prelungi suferința Ligii a III-a cu încă un an.

Mai mult de cinci promovate

Iată și programul celorlalte meciuri de baraj: Minaur Baia Mare - CS Hunedoara (1-2, în tur), CSM Reșița - CSC Dumbrăvița (0-0), Odorheiu Secuiesc - CSM Slatina (0-0), Progresul Spartac - CS Tunari (3-0). Pe lângă cele cinci câștigătoare ale finalelor de promovare există posibilitatea ca și una, două sau chiar trei dintre cele mai bune pierzătoare să poată promova, în funcție de numărul echipelor retrase din Liga a II-a. În clipa de față există perspectiva pentru cel puțin un loc în plus disponibil.

Citit 2756 ori Ultima modificare Luni, 06 Iunie 2022 18:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.