FOTBAL. Junior gălățean, în lotul României la turneul final

FOTBAL. Junior gălățean, în lotul României la turneul final
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Selecționata Under 19 a României participă în aceste zile la turneul final Euro 2022 destinat categoriei juniorilor sub 19 ani. În cadrul competiției ce se desfășoară în Slovacia, din lotul tricolorilor face parte și gălățeanul Dan Sîrbu. Legitimat la Academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi de mulți ani, Sîrbu s-a remarcat de la primii pași în fotbal prin calitățile sale deosebite. Mai mult, el a fost și unul dintre sportivii performanți și la alte discipline, dar în cele din urmă s-a axat pe fotbal. Pe lângă convocările obișnuite la loturile naționale, Dan Sîrbu a reușit să și debuteze la Farul Constanța, în Liga I, în sezonul 2021-2022.

Tricolorii, cu Dan Sîrbu printre titulari, au cedat în primul meci al grupei de la Euro, scor 1-2, contra reprezentativei similare a Italiei. În celălalt meci al grupei, Franța a învins-o pe Slovacia cu 5-0.

În această seară se joacă cea de-a doua partidă a grupei pentru România, de la ora 21:00, iar adversară îi va fi selecționata Franței. Partida va putea fi urmărită pe TVR 1.

Ultimul meci al grupei pentru tricolori este programat vineri, în compania Slovaciei, țara gazdă. Primele două clasate din cele două grupe (opt echipe participante la turneu) se vor califica mai departe, în faza semifinalelor.

Citit 798 ori Ultima modificare Marți, 21 Iunie 2022 04:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.