Fenomenul David Popovici, în valuri de performanțe

Fenomenul David Popovici, în valuri de performanțe
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Numele David Popovici a devenit în scurt timp, datorită rezultatelor sale extraordinare, cel mai popular nume din România și, mai mult decât atât, unul dintre numele de referință din sportul mondial!

În vârstă de doar 17 ani, David Popovici a făcut ravagii la Campionatul Mondial de natație, la categoria seniori. A cucerit medalia de aur în proba-regină, cea de 100 metri liber, cu timpul de 47.58.

"Vă iubesc!!! Mulțumesc că v-ați uitat!", a fost mesajul scris de David Popovici pe conturile sale de pe rețelele de socializare, la scurt timp după câștigarea cursei.

Această performanță a fost dublarea celei inițiale, din proba de 200 metri liber, câştigată în cadrul aceleiași competiții ce s-a desfășurat la Budapesta. Este pentru prima dată după 49 de ani când același sportiv câștigă cele două probe, iar David Popovici se află abia la începutul carierei sale de senior. Deși este la o vârstă extrem de fragedă, David se poate mândri deja cu faptul că a scris o pagină importantă din istoria sportului.

David Popovici a devenit, în ultima săptămână, cel mai căutat nume de către români pe Google și pe Facebook.

Citit 901 ori Ultima modificare Joi, 23 Iunie 2022 19:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.