Lotul național masculin, înapoi la treabă
Foto: Sportul Ilustrat

Lotul național masculin, înapoi la treabă
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

După primul stagiu de pregătire de la Galați - în care "tricolorii" României s-au antrenat pentru "Liga de Argint", pe care, de altfel, au și câștigat-o - jucătorii au luat o scurtă vacanță. Chiar foarte scurtă, pentru că pe băieții lotului național îi așteaptă alte examene. Așadar, de luni, 4 iulie, selecționerul Sergiu Stancu (antrenor multiplu campion cu CSM Arcada) și elevii săi vor ajunge din nou în orașul nostru. Vor reveni aici, unde au condiții foarte bune de pregătire, fapt dovedit și de o importantă reușită - promovarea în "Liga de Aur".

De data aceasta, pregătirile, ce vor demara în forță, se vor face în vederea jocurilor din preliminariile Campionatului European. În actuala ediție, România va juca alături de selecționatele Elveției, Albaniei și Bosniei-Herțegovina, cu ultimele două întâlnindu-se și în competiția anterioară. Vor fi meciuri tur-retur, cele de pe teren propriu urmând să fie găzduite tot de Sala Sporturilor "Dunărea" din Galaţi.

Primul meci este programat pe 3 august, acasă, cu Albania. Cele șase meciuri ale "tricolorilor" se vor derula astfel: meciurile 1 și 6 cu Albania, 2 și 5 cu Elveția, 3 și 4 cu Bosnia.

După cum ne-a declarat selecționerul Sergiu Stancu, lotul de 18 jucători va fi cam același, cu foarte mici schimbări. Oricum, cei patru gălățeni de la CSM Arcada își vor păstra locurile. Cum spuneam, în această lună vor avea loc pregătiri intense, plus patru meciuri de verificare cu adversari redutabili. Mai întâi, pe 14 și 17 iulie, România va juca în Slovacia, iar câteva zile mai târziu (22-23 iulie), "tricolorii" vor merge în Belgia, pentru două meciuri cu selecţionata acestei ţări.

Citit 842 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Iulie 2022 06:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.