Trei titluri de vicecampion, la juniori

Trei titluri de vicecampion, la juniori
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Obișnuiți cu prezențe pe podiumul de premiere la competițiile naționale de haltere, ne-a surprins, oarecum, ultima participare la Campionatul Naţional de juniori U17. Orașul organizator a fost Botoșani, iar gălățenii au fost prezenți cu un număr redus de sportivi.

Clubul Dunărea (antrenori: Marin Otinceanu și Nicolae Mihai) a avut în concurs doi juniori. Despre evoluția lor ne-a vorbit antrenorul Nicolae Mihai: "Am înscris în concurs doi sportivi, ambii mai mici față de ceilalți competitori. Primul dintre ei, Sebastian Onțeluș (categoria 89 kg), deși cu un an mai mic, a avut o evoluție foarte bună, la final ocupând de trei ori locul secund, obţinând medaliile de argint și titlul de vicecampion. Cel de-al doilea sportiv, Andrei Iorga (de doar 15 ani), s-a clasat de trei ori pe locul șase (categoria 81 kg). Sunt performanțe de apreciat, ținând cont și de condițiile vitrege de pregătire".

Cel de-al doilea club gălățean prezent la Botoșani, CS Școlar (antrenor Mariana Toma), a venit tot cu doi sportivi, aceștia ocupând locul cinci - Igor Pavalachi (categoria 81 kg), respectiv, locul opt - Gabriel Hromei (categoria 67 kg).

Pentru că zilele trecute a susținut examenul de bacalaureat, Magdalena Bejinariu s-a prezentat la Botoșani în afara concursului, pentru realizarea unui barem. A evoluat foarte bine și a obținut calificarea pentru finala națională Under 20, competiție programată peste două luni.

Până atunci, însă, la finele lunii iulie, tot la Botoșani, vor avea loc întrecerile Campionatului Național de seniori, unde vor fi prezenți și mai mulți sportivi gălățeni.

Citit 878 ori Ultima modificare Marți, 05 Iulie 2022 06:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.