Unirea Braniștea a părăsit Cupa

Unirea Braniștea a părăsit Cupa
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Sâmbătă, la Chiscani, Unirea Braniștea a jucat în "Cupa României", ultimul meci din faza regională a competiției. Elevii lui Niculcea și Lupu au întâlnit o echipă pregătită de Petre Grigoraș, Axiopolis Cernavodă. Adversarul a punctat în prima repriză, din două faze fixe, corner și penalti pentru henț. Cu 0-2 la pauză, brăniștenii au forțat golul, dar au reușit să înscrie o singură dată, prin Edi Dumitru. Cei de la Braniștea au avut și alte oportunități, prin Răducan și Dumitru, plus două bare (Oniciu și Răducan). A mai fost şi o fază la care echipa din Braniștea a solicitat penalti, moment similar cu cel în care Unirea a fost sancționată cu lovitură de pedeapsă, dar neacordat. La finele meciului tabela a arătat 2-1 pentru Axiopolis și final de drum pentru Unirea Braniștea în "Cupa României".

Echipa de start: Ursu - Popa, Manea, Antofe, Hilohi - Murgoci, M. Cireș - Dima, Țicămucă, Răducan - Dumitru. Au mai intrat: Andrei, Oniciu, Lăutaru și Tănasă.

După cum ne-a informat managerul clubului, Vali Vrâncenau, programul echipei se prezintă astfel. O parte dintre jucători vor intra într-o scurtă vacanță, după acest program prelungit pe care l-am avut cu meciurile de baraj și cele din "Cupa României". Noii veniți, plus cei care au jucat mai puțin vor rămâne într-un program de pregătire. Următoarea reunire a lotului va fi pe 25 iulie, a spus Vrânceanu.

Unirea Braniștea va juca în noua ediție de campionat a Ligii a III-a, competiție programată să debuteze în ultima săptămână a lunii august.

Citit 1720 ori Ultima modificare Luni, 18 Iulie 2022 06:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.