Încă un amical dezamăgitor pentru Oțelul
Foto: SC Oțelul Galați Facebook

Încă un amical dezamăgitor pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Fanii Oțelului au trăit momente de dezamăgire în perioada cantonamentului din Poiana Brașov, prin prisma evoluțiilor și, mai ales, a rezultatelor obținute în cele patru partide amicale. Singurul meci în care gălățenii au reușit să marcheze a fost și cel în care au terminat partida neînvinși, 1-1 cu FC Brașov. În rest, trei înfrângeri, toate la zero. Ultima a venit vineri dimineață, cu Metaloglobus, scor 0-2 (0-0).

Oțelul a început meciul în formula: Dur-Bozoancă - Farcaș, Yabre, Reyes, Rus - Cireș, Markovici, Jardan - Mitoi, Cîrjan, Gorovei.

În toate cele patru partide amicale disputate în cadrul cantonamentului montan, Dorinel Munteanu n-a putut conta pe Ghiocel și Neagu, două piese importante din angrenajul echipei în sezonul precedent.

Delegația gălățeană va reveni acasă, iar pe 30 iulie are programat ultimul joc de verificare, pe propriul teren, cu Farul II Constanța.

Debutul în noul sezon al ligii secunde este programat în jurul datei de 6 august, când pe Stadionul "Oțelul" va veni Poli Iași.

Citit 3386 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Iulie 2022 05:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.