Copiii lui Bogdan Balaban, locul al doilea pe Litoral

Copiii lui Bogdan Balaban, locul al doilea pe Litoral
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Complexul sportiv de la Techirghiol a găzduit o nouă ediție a competiției de fotbal pentru juniori. "Cupa Mării Negre" a fost genericul întrecerii la care au luat parte echipe de la mai multe categorii de vârstă.

La Under 14 au jucat copiii antrenați de Bogdan Balaban - Școala de Fotbal Oțelul Galați, acolo unde au participat 15 echipe. Micuții fotbaliști gălățeni au avut o evoluție foarte bună și în această companie au reușit un onorabil loc doi.

Iată rezultatele înregistrate în Grupa E: 11-0 cu Viitorul Zimnicea, 7-0 cu CSS Medgidia. Apoi a fost 7-0 cu Sparta Techirghiol în "sferturi", 4-0 cu Academia "Flavius Stoican" în semifinale, dar și 0-1 în marea finală, cu Transilvania Bistrița.

Iată lotul de jucători: Eduard Tudor, Sebastian Roșu, Eduard Buruiană, Boris Iamandi, Mario Roșu, Casian Rebega, Robert Dinu, Ionuț Mânzu, Raul Raicu, Leonard Morojanu, Mario Bercaru, Lucian Palade, Rareș Patriche, Alberto Diaconu, Denis Dorobăț, Raul Cojoc, Raul Nistor, David Hapeici, Luca Buruiană, Bogdan Neagu, Antonio Tentiuc, Andrei Scarlat.

Golgheterii echipei au fost: Bercaru (6 goluri), Patriche (5), Tentiuc și Diaconu (câte 4).

Mario Bercaru a fost desemnat și golgheterul turneului.

Antrenorul Bogdan Balaban ne-a vorbit despre acest turneu de anduranță: "Am avut o săptămână plină, cu șase jocuri - cinci în competiție, plus un amical cu FC Botoșani - cu antrenamente și program în regim de cantonament. Am încheiat foarte bine, copiii au răspuns exemplar la jocuri și antrenamente, iar clasarea pe locul al doilea ne mulțumește. Toate acestea au fost posibile datorită sprijinului din partea părinților și a sponsorilor, cărora le mulțumesc și pe această cale".

Citit 1865 ori Ultima modificare Vineri, 29 Iulie 2022 07:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.