Astăzi, decolarea spre Basel

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Delegaţia roş-alb-albastră va urca în dimineaţa acestei zile într-o cursă charter a Companiei Carpat Air * Laurenţiu Buş s-a accidentat şi ratează deplasarea

Campioana României la fotbal a ajuns ieri seară în Bucureşti pentru a lua avionul spre Basel, punctul de plecare al „oţelarilor” în Champions League.

„Suntem pregătiţi să dăm totul pe teren în faţa elveţienilor”, a comentat mijlocaşul stânga Sorin Frunză înaintea primului mare examen continental.

Fostul jucător al Unirii Urziceni nu ţine morţiş să joace în partidele înaintea cărora se intonează cel mai iubit imn din sportul-rege: „Las’ să nu joc eu nici măcar un minut şi să facem nouă puncte!” Totuşi, sportivul de 33 de ani va fi titular pe St. Jakob-Park după ce concurentul său pe post - Laurenţiu Buş, s-a accidentat şi a ratat cursa către Elveţia.

„Oţelarii” vor urca în dimineaţa acestei zile într-o cursă charter a Companiei Carpat Air, decolarea de pe Otopeni fiind prevăzută la ora 9.00. La Basel, trupa Neamţului de la Galaţi (există unul şi pe banca elveţienilor, e vorba de Thorsten Fink) va fi cazată la Hotelul "Marriot". Revenirea în ţară va avea loc joi după-amiază, cu o escală la Sibiu, acolo unde echipa va rămâne pentru jocul de campionat cu echipa locală Voinţa.

Citit 723 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.