Echipele românești, la ora adevărului

Echipele românești, la ora adevărului
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cele patru formații românești participante în Conference League au de disputat, joi seară, manșele retur din penultimul tur preliminar al competiției. Campioana CFR Cluj are de jucat acasă, de la ora 20:00, cu Şahtior Soligorsk (Belarus), după ce în tur a fost 0-0. Dacă trece de această fază, CFR Cluj va juca în play-off cu învinsa din culoarul Europa League dintre Maribor și HJK Helsinki (0-2 în tur).

Tot de la 20:00, dar cu o misiune mult mai dificilă de îndeplinit, joacă și Sepsi Sf. Gheorghe, în Suedia, la Djurgarden, după ce a pierdut acasă, scor 1-3, în manșa tur. Dacă va reuși să treacă de suedezi, Sepsi ar avea de jucat apoi cu învingătoarea dintre APEOL Nicosia și Kyzylzhar (1-0 în tur).

FCSB, echipa cu cele mai mari șanse de a trece mai departe după 1-0 în manșa tur, va juca pe teren propriu cu Dun. Streda (Slovacia). În faza de play-off bucureștenii ar urma să dea, cel mai probabil, de Viking (Norvegia), formație ce are de îndeplinit o simplă formalitate pentru calificare după 5-1 în tur cu Sligo (Irlanda).

Cu un nou antrenor pe bancă, după numirea lui Mirel Rădoi de marți, CSU Craiova are de întors rezultatul de 0-1 cu Zorya Lugansk, pe teren propriu, de la 20:30. În cazul calificării, oltenii ar urma să dea în play-off, cel mai probabil, de israelienii de la Hapoel Beer Sheva, care au câștigat în turul acestei faze cu 2-0 în Elveția, la Lugano.

Citit 736 ori Ultima modificare Joi, 11 August 2022 06:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.