”Ne dorim să fim bucuroși la final”

”Ne dorim să fim bucuroși la final”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Managerul tehnic, Dorinel Munteanu, s-a declarat încrezător în șansele echipei sale pentru meciul de vineri, dar, totodată, prevăzător cu privire la potențialul adversarului.

Oțelul are pe hârtie un meci în care poate să abordeze jocul la victorie și poate să spere la un succes. Partida cu Progresul Spartac, de vineri, ora 16:30 (în direct la DigiSport și PrimaSport), este tratată foarte serios în tabăra gălățeană, care și-a propus să scoată maximum din această deplasare. Meciul se va juca la Clinceni, acolo unde Spartac a mai organizat un singur meci ca fiind pe teren propriu, scor 0-1 cu Dinamo, ceea ce ar putea constitui un avantaj și pentru gruparea roș-alb-albastră.

"Întotdeauna, înainte de meci, ne pregătim la capacitate maximă, indiferent de adversar. Ținem cont de faptul că întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, cu rezultate bune obținute până acum, care a demonstrat prin joc că își merită punctele. De aceeane pregătim foarte bine, să fim foarte concentrați în joc, trebuie să demonstrăm evoluțiile noastre bune, să le confirmăm, dar numai prin joc, nu prin vorbe. Sunt convins că băieții vor fi foarte concentrați la ora jocului. Ne dorim să fim bucuroși la final", a spus Dorinel Munteanu.

Din lotul gălățenilor vor absenta Răzvan Gorovei (suspendat pentru cumul de cartonașe galbene) și Costin Ghiocel (accidentat în continuare).

Astfel, gălățenii ar putea juca în formula: Dur-Bozoancă - Rus, Yabre, Azinovici, Nedelea - Jardan, Neagu, Cisotti - Maxim, Cîrjan, Nica.

Progresul Spartac, rezultate contradictorii

Cei de la Progresul Spartac, echipa cu cel mai mic buget din cel de-al doilea eșalon, au reușit să obțină nouă puncte în cinci etape, cu două mai puține decât Oțelul. Cele nouă puncte au venit ca urmare a victoriilor cu Unirea Constanța (3-0), Poli Timișoara (1-0) și FC Brașov (2-1).

"Rezultatele lor de până acum arată că au jucători dornici de afirmare, o echipă pe care dacă o lași să-și facă jocul poate să pună mari probleme oricui din liga noastră. Spartac joacă într-un sistem 3-4-3, iar dacă au spații pot deveni foarte periculoși. Mai multe discut cu jucătorii mei", a spus Dorinel Munteanu despre adversarul de vineri.

După meciul cu Progresul Spartac, pentru Oțelul urmează alte două partide oficiale, după care se întrerupe campionatul pentru meciurile echipelor naționale. Astfel, gălățenii se vor deplasa miercuri, 14 septembrie, pentru meciul cu Viitorul Ianca (ora 16:30), din turul al treilea al "Cupei României", după care vor juca acasă, marți, 20 septembrie, cu FC Brașov, în etapa a șaptea din Liga a II-a.

Citit 1559 ori Ultima modificare Vineri, 09 Septembrie 2022 07:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.