United, start în noul sezon al Ligii I

United, start în noul sezon al Ligii I
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa de futsal United Galați, câștigătoare a tuturor trofeelor interne în 2022, va debuta în acest weekend, în ediția de campionat a Ligii I de futsal, 2022 – 2023. Gălățenii se vor deplasa pentru meciul de duminică, cu West Deva, în a doua etapă a Ligii I de futsal, după ce meciul din prima rundă a fost amânat. În etapa inaugurală a campionatului, United ar fi trebuit să joace acasă cu CFR Timișoara, dar meciul a fost amânat pentru o dată ce va fi stabilită ulterior, din cauza participării lotului național Under 19 la Campionatul European, unde cele două echipe aveau jucători selecționați

Revenind la meciul de duminică, cu toate că este vorba despre o echipă nou-promovată în privința adversarului, West Deva este una dintre echipele bune ale campionatului românesc. Acest lucru a fost demonstrat și în sezonul precedent al ”Cupei României” la futsal, când West Deva a ajuns până în faza semifinalelor deși se afla în al doilea eșalon în acel moment.

Pentru acest meci, antrenorul – jucător Florin Ignat nu se va putea baza pe serviciile portarului Alin Cîrdei, proaspăt revenit de la lotul României U19. Din runda viitoare, când United va trebui să joace pe teren propriu, gălățenii vor găzdui meciul la Sala Sporturilor din Brăila, întrucât cea din Galați este în plin proces de modernizare a suprafeței de joc, în vederea găzduirii meciurilor de Liga Campionilor din această toamnă.

Citit 1040 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Septembrie 2022 08:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.