Meci amical: FCM Dunărea – Delta Tulcea 5-1 (1-1)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană din eşalonul al doilea a susţinut, ieri, un nou meci de verificare. Este cel de-al patrulea joc din actuala campanie de pregătiri. Parteneră a fost o colegă de eşalon – Delta Tulcea.

O partidă foarte utilă pentru elevii antrenorului Viorel Tănase. După meci, tânărul tehnician s-a arătat mulţumit de evoluţia jucătorilor, dar ne-a declarat că mai sunt unele probleme de rezolvat (în special în compartimentul de mijloc şi în defensivă), dar speră să se rezolve până la startul oficial în noul sezon, programat pentru 21 august.

La finele celor 90 de minute gazdele s-au impus cu scorul de 5-1, irosind şi două penaltiuri!

Prima repriză a fost echilibrată, şi s-a încheiat la egalitate. Scorul l-au deschis gălăţenii (Pribac a şutat spre buturile adverse, balonul fiind deviat în gol de un apărător), egalarea survenind în urma unei erori în defensiva noastră.

După pauză băieţii noştri s-au dezlănţuit, înscriind nu mai puţin de patru ori, fără să primească vreun gol. Marcatori: Cârjan – 2, Enache şi Cristescu.

De notat că FCM Dunărea a irosit şi două lovituri de pedeapsă, prin Pribac şi Cucu – câte una pe reprize!

Iată echipa de start: Posteucă – Judeanu, Marin, Căldăraru, Cristea (Petică) – Pribac, Cioinac, Bostan, Grosu – V. Munteanu (Cojocaru), Chelaru.

La reluare a evoluat următorul „unsprezece”: Mindileac – Agache, Velescu, Daniel Florea, D. Popescu – Cristescu, Cucu, Cristea, V. Munteanu - Enache, Cârjan.

Următoarele meciuri de verificare se vor disputa la următoarele date: 7 august – cu Steaua II (Stadionul „Dunărea”, ora 11.00), 11 august – acasă, cu CF Brăila şi pe 14 august – cu CSM Focşani, în deplasare.

* Fotbaliştii echipei Politehnica (Liga a III-a) s-au deplasat, ieri după-amiază, la Buzău. Pe Stadionul „Crâng”, elevii lui Damian Băncilă s-au confruntat cu echipa antrenată de gălăţeanul Mihai Ciobanu. Pentru „studenţi” a fost cel de-al patrulea meci amical din acest sezon.

Citit 846 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.