VOLEI. Meci decisiv în Liga Campionilor pentru CSM Arcada, în această seară, la Galați

VOLEI. Meci decisiv în Liga Campionilor pentru CSM Arcada, în această seară, la Galați
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

S-a consumat deja un meci din actuala ediţie a competiției continentale de volei masculin Champions League, turul al doilea preliminar. Acest prim meci al gălăţenilor de la CSM Arcada a avut loc cu o săptămână în urmă, în deplasare, cu Hebar Pazardjik, campioana unei țări cu volei puternic. Reamintim că echipa Galațiului s-a impus cu un scor motivant, 3-0, după o dispută cu finaluri fierbinți de seturi.

Astăzi, partida decisivă pentru turul al treilea

A sosit ziua meciului decisiv, programat în această seară, la Galați, unul deosebit de important, în care campionii României din ultimele patru ediții, excelent conduși de antrenorul Sergiu Stancu, au nevoie de o victorie pentru a evita surprizele. Două victorii, a doua chiar la limită, ar duce echipa noastră în turul al treilea, foarte aproape de grupe, ceea ce ar constitui o excelentă performanță. E bună chiar şi o înfrângere la limită, pentru că practic gălățenii au nevoie să câştige două seturi.

În perioada trecută din 5 octombrie, băieții noștri au continuat pregătirile cu și mai multă atenție și intensitate, pentru ca la întâlnirea din această seară să fie evitată orice fisură în joc.

La pregătiri a luat parte întreg lotul, în frunte cu Marian Bala, căpitanul echipei: Talpă, Sobirov, Madsen, Bartunek, Maleşka, Smits, Rață, Lescov, Magdaș, Butnaru, Mihălescu, Kantor și Cristudor.

Hebar, capabilă de o ripostă pe măsură

Campioana Bulgariei este o grupare alcătuită din jucători internaționali din mai multe țări, pregătiți de un antrenor italian. După înfrângerea de pe teren propriu, e de așteptat o tresărire de orgoliu, din dorința de calificare. Toate acestea vor contribuit la o partidă strânsă, o dispută aprigă, ce merită a fi vizionată.

Stafful tehnic gălățean și jucătorii săi sunt pregătiți de o astfel de replică. "Acum cunoaştem destul de bine valoarea și calitățile campioanei Bulgariei și suntem pregătiți sub toate formele. Pentru o evoluție la înălțimea publicului gălățean - permanent alături de echipă - este nevoie de atitudine, determinare și o permanentă concentrare", ne-a spus Sergiu Stancu.

Vom juca numai la victorie

Prof. Sergiu Stancu este conștient de importanța acestui joc, pe care îl dorește încheiat cu o calificare. "Avem nevoie de victorie și vom lupta pentru ea. Jucăm pe teren propriu, vom fi sprijiniți de tribune pline, iar succesul nu trebuie să ne scape. Este un meci extrem de important, în care se va impune echipa ce va greși mai puțin. Cred în forța echipei noastre, dornică de o performanță de care ne aflăm atât de aproape", a adăugat antrenorul.

Meciul din această seară va debuta de la ora 18:00, la Sala Sporturilor "Dunărea" (preț bilet: 10 lei), și va avea parte de arbitri și observatori din trei zări: arbitru principal - slovenul Blaj Markelj, secund - Eldar Zulfugarov (Azerbaidjan) și observator din Cipru - Georgios Stefanides, iar gălățeanul Lucian Năstase va fi al treilea arbitru.

Citit 1166 ori Ultima modificare Marți, 11 Octombrie 2022 13:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.