Aglomerație de meciuri pentru gălățeni

Aglomerație de meciuri pentru gălățeni
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

BASCHET. După meciurile foarte bune făcute la București, cu Dinamo și Steaua, din care au obținut o importantă victorie, băieții de la CSM Galați au de bifat o nouă deplasare. Astfel, formația pregătită de Florin Nini va juca sâmbătă, de la ora 17,00, pe Litoral, cu CSM Constanța, formație ce se află la primul său joc oficial din acest sezon. Din lotul gălățenilor va face parte și cel mai recent jucător transferat, americanul Jalen Hayes.

VOLEI. În primul eșalon, campioana CSM Arcada Galați susține, astăzi, primul meci din actualul campionat. Meciul va fi găzduit de Sala Sporturilor ”Dunărea”, de la ora 18:00, iar parteneră va fi Dinamo București. Un meci care din start se anunță foarte interesant, dar și echilibrat, între două dintre pretendentele la șefia campionatului.  

În eșalonul secund feminin, CSU va juca acasă cu CSM II București (sâmbătă, ora 14,00, Sala ”Florin Balaiș”).  

HANDBAL. Echipa feminină CSM Galați, din Liga Florilor, va susține următorul meci săptămâna viitoare, joi, 20 octombrie, când va primi vizita echipei Dacia Mioveni.

Băieții de la CSU Galați vor juca următorul meci duminică, ora 13,00, la Sala ”Siderurgistul”, cu echipa CSM II Focșani. În urmă cu două zile, elevii lui Florin Andronic au avut un meci restant, la CSM II Vaslui, pe care l-au câștigat cu scorul de 37-30. Principalii marcatori au fost: Ionescu (12 goluri) și Soare (10). După cinci etape, CSU se clasează pe locul al treilea.

HOCHEI. Gălățenii de la CSM vor debuta în noul sezon al Campionatului Național de seniori la hochei pe gheață weekendul următor. Astfel, pe 20 și 21 octombrie, CSM Galați va juca la Patinoarul ”Dunărea” cu Fenestela, în primele jocuri ale ediției de campionat 2022 – 2023.

Citit 1543 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Octombrie 2022 00:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.